<

Мешканці Іванич відзначили День захисників і захисниць України святковим концертом і благодійним ярмарком

29-го вересня напередодні відзначення Дня захисників і захисниць України в Іваничах відбувся патріотично-мистецький захід «За честь! За славу! За народ!».

Заходи, які об’єднали святковий концерт, творчий конкурс «Шукаємо таланти» та благодійний ярмарок на допомогу ЗСУ, відбулися на центральній площі селища.

Насамперед присутні вшанували пам`ять захисників, які віддали своє життя за волю рідної країни, хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам`ятного знаку борцям за волю та незалежність України «Герої не вмирають».

Потому привітали зі святом та висловили слова подяки захисникам і захисницям та усім небайдужим за допомогу ЗСУ отець Андрій, голова громади Лідія Томашевська та голова громадської організації «Спілка матерів військовослужбовців Іваничівщини» Надія Рубан.

Вони вкотре подякували мужнім захисникам за їхню мужність та героїзм, які вони проявляють захищаючи незалежність та цілісність нашої держави. За їхніми словами, військовослужбовці гідно продовжують традиції попередніх поколінь, і наразі несуть благородну місію, захищаючи свій народ та свою рідну землю. 

Працівники і аматори Центру культури та дозвілля, а також учасники творчого конкурсу «Шукаємо таланти» підготували цікаву й змістовну концертну програму. Цього дня звучало чимало патріотичних та ліричних пісень про мужність, відвагу та любов до рідної України. Зокрема, своїми виступами присутніх потішили Самір Кузьмук, Соломія Крась, Аміна Шумик, Уляня Лобода, Вікторія Чернета, сестрички Вероніка та Ангеліна Захарчук, а ще Ілона, Мар`яна та Анна Куль.

Доповнив святкування благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ, який організували місцеві волонтерки Галина Дзеньків та Олександра Шептор зі своїми командами однодумців, а також Надія Рубан з «Іваничівськими господиньками» та членами ГО «Спілка матерів військовослужбовців».

Під час ярмарку відвідувачі мали можливість посмакувати випічкою та різноманітними смаколиками, які спеціально власноруч приготували небайдужі місцеві кулінари. А ще жителі селища залюбки купували декоративні вироби, букетики, сувеніри, цікаві книжки, дитячі іграшки, а також всілякі оригінальні дрібнички. Окрім цього присутні брали участь в благодійній лотереї, під час якої можна було за символічну плату виграти м’які іграшки.

Окрім цього на території проведення заходу була встановлена основа для плетіння маскувальної сітки, тож усі небайдужі долучилися і до цієї вкрай потрібної справи. Також кожен охочий міг намалювати малюнок для захисника та сфотографуватися біля патріотичної фотозони.

Загалом під час ярмарку на ЗСУ зібрали 48 тисяч 575 гривень.

З них – 19 тисяч 200 гривень вторгувала Галина Дзеньків та її команда, 13,5 тисяч гривень “заробила” для ЗСУ Олександра Шептор та її помічниці та ще 15 тисяч 875 гривень – Надія Рубан з «Іваничівськими господиньками» та ГО «Спілка матерів військовослужбовців».

Пропонуємо читачам БУГу переглянути фоторепортаж зі святкового заходу:




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Вересня, Понеділок