<

Голова Іваничівської громади ігнорує петицію про огорожу стадіону, за яку проголосували понад 100 мешканців

09:49 | 8.09.2024 / Іваничі / , , /
Перегляди
834
/ Коментарі відсутні

Голова Іваничівської громади Лідія Томашевська свідомо затягує час, шукає крайніх та винних й спеціально не скликає депутатів на пленарне засідання щодо розгляду петиції, яка набрала необхідну кількість голосів.

У цьому впевнений автор петиції, депутат селищної ради Володимир Сарабуна. У дописі на своїй сторінці у фейсбуці він зазначив, що максимум 6-го вересня мала відбутися сесія селищної ради для розгляду електронної петиції. Однак ніхто її не спішить проводити.

Нагадаємо, на сервісі електронних петицій Іваничівської селищної ради Володимир Сарабуна зареєстрував петицію про огородження спортивного майданчика в Іваничах, що знаходиться біля будинку культури. Він запропонував облаштувати огорожу по краю земельної ділянки зі сторони вулиці Грушевського та зі сторони вулиці Валової, без проведення капітальних робіт, шляхом благоустрою території.

До слова, відповідно до законодавства, якщо протягом 30 днів з дня оприлюднення електронної петиції її підписало 100 місцевих мешканців, то скликається сесія селищної ради. І вже депутати остаточно вирішують: задовольняти прохання, порушене в петиції, чи ні.

Однак, як наголосив Володимир Сарабуна, Томашевська свідомо затягує час, шукає крайніх та винних, саме тому, мовляв, і не організувала пленарне засідання.

“З її відповіді на моє звернення стало відомо, ніби, винна громадська організація, що збирала підписи. Ніби ця організація не повідомила селищну раду, що петиція набрала необхідну кількість голосів, тому нічого не розглядають”, – зазначив депутат.

Він повідомив, що не дозволить спустити на гальмах це важливе питання, адже воно стосується безпеки дітей, які проводять своє дозвілля на цьому майданчику. Тому звертатиметься за допомогою до компетентних уповноважених органів та установ.

“Прошу працівників апарату ради на мене не ображатися, буду звертатися до компетентних уповноважених органів та установ за допомогою. Томашевська повинна виконати вимоги закону та прислухатися, як мінімум до 105 громадян, що підписали петицію”, – наголосив Сарабуна.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Вересня, Понеділок