<

«Дякую, що дали велику надію»: зібрали кошти на лікування 7-річної Софійки з Іваничівської громади

20:48 | 22.08.2024 / Іваничі / , , /
Перегляди
396
/ Коментарі відсутні

Сім’я 7-річної мешканки села Іванівка Іваничівської громади Софійки Пасічник зібрала усю необхідну суму коштів, необхідну для її лікування. Батьки дівчинки дуже вдячні усім небайдужим, зокрема й читачам БУГу за допомогу.

Нагадаємо, 7-річна Софійка народилася з важким захворюванням – аутизмом. Також їй діагностували вроджену деформацію кишківника та ацетонурію. А нещодавно стан дівчинки загострився. Лікування вартувало 200 тисяч гривень. У батьків дівчинки таких коштів не було. Тож звернулися за фінансовою допомогою до усіх небайдужих.

Люди відгукнулись. І вже за півтора тижня необхідну суму вдалося зібрати. Про це БУГу повідомила мама дитини Анжела Пасічник.

Вона висловила вдячність усім, хто відгукнувся і допоміг.

“Ми вдячні кожному люблячому сердечку за те, що робите цей світ добрішим. І це ви, мої хороші. Дякую, що дали велику надію! З величезною любов’ю допомогли для нашої донечки зібрати кошти!Тепер Софія поїде на лікування! Ця думка про вашу любов зігріває мене кожну хвилину.
Згадуючи вас, я подумки шепочу: “спасибі за ваше добро”. Ви найкращі”, – наголосила Анжела Пасічник.

За її словами, кошти вже перераховані на клініку в Білій Церкві. Тож вже незабаром дівчинка поїде на лікування в цей медзаклад.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Вересня, Понеділок
15 Вересня, Неділя