<

Депутати Іваничівської селищної ради пропонують запровадити День депутата та змінити роботу комісій

15:35 | 11.10.2024 / Іваничі / , , , /
Перегляди
62
/ Коментарі відсутні

На депутатські комісії, які передують пленарним засіданням Іваничівської селищної ради, часто виносять не профільні питання. Тому, аби змінити й покращити роботу комісій, депутати підготували відповідне звернення до керівництва громади.

На початку пленарного засідання 26-го вересня голова громади Лідія Томашевська зачитала звернення від депутатів Катерини Будь, Оксани Денисюк, Оксани Рубан, Алли Наумук, Емілії Левчук, Людмили Бойко, Анатолія Макарова, Івана Палія та Анатолія Квітки, яке стосується роботи постійних депутатських комісій.

Депутати зазначили, що стурбовані роботою комісій на яких досить часто розглядаються питання, що не є профільними. Часто через це засідання комісій є не продуктивними та досить тривалими за часом. Тому вони просять очільників громади змінити й покращити роботу з підготовки рішень селищної ради.

Зокрема депутати прагнуть, аби на комісіях розглядали лише ті питання, які є в компетенції тільки цієї комісії та бюджетні питання.

Також обранці громади пропонують ввести в практику передсесійної роботи День депутата, який можна проводити за два дні до чергового пленарного засідання ради з обговоренням усіх питань порядку денного.

Депутати сподіваються, що ці зміни вдосконалять роботу селищної ради та нададуть їй продуктивності та конструктивізму.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

11 Жовтня, П’ятниця