<

Через трагічний випадок у Локачах Гузь просить прокуратуру провести перевірку дитячих майданчиків

19:15 | 25.10.2024 / Іваничі, Локачі / , , /
Перегляди
1145
/ Коментарі відсутні

Народний депутат Ігор Гузь звернувся до Генерального прокурора України у зв’язку з трагічним випадком, який стався 23-го жовтня у селищі Локачі.

Про це він повідомив на своїй фейсбук-сторінці.

Нагадаємо, трагедія трапилася 23-го жовтня в селищі Локачі. У перерві між заняттями 17-річний мешканець села Луковичі Павлівської громади під час виконання вправи на незакріплених футбольних воротах впав та отримав тяжкі тілесні ушкодження. 24-го жовтня він, на жаль, помер. 

Нардеп відзначає, що за цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 137 Кримінального кодексу України, яке стосується неналежного виконання обов’язків щодо охорони життя та здоров’я неповнолітніх.

“Цей трагічний інцидент потребує об’єктивного та всебічного розслідування, адже недбалість не повинна призводити до травматичних чи летальних наслідків”, – йдеться у дописі.

Депутат просить провести перевірку всіх дитячих, спортивних та інших майданчиків для дозвілля і відпочинку дітей та підлітків у Волинській області, щоб забезпечити належний рівень безпеки у подібних місцях.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Жовтня, Понеділок
27 Жовтня, Неділя