<

В Іваничівському ліцеї №1 відбувся випускний вечір: фоторепортаж

14:38 | 1.07.2024 / Іваничі / , /
Перегляди
1443
/ Коментарі відсутні

Своїх випускників у доросле життя відпустив Іваничівський ліцей №1. Цьогоріч школу покинули 40 одинадцятикласників.

Довгоочікуване свято юності, мрій та сподівань настало для випускників ліцею №1. Насамперед випускники разом із вчителями урочистою ходою пройшли центральною вулицею селища і поклали квіти до пам’ятного знаку борцям за волю та незалежність України «Герої не вмирають». Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять Героїв, завдяки їм можуть жити у відносно спокійних Іваничах і святкувати визначні події.

Урочистості, присвячені випуску 2024 року, відбулися 29-го липня у приміщенні Центру культури та дозвілля. Випускників прийшли привітати батьки, рідні, друзі, вчителі та місцеві жителі.

Впевнені у собі, розумні й креативні учні отримали свідоцтва про освіту. Серед 40 випускників 10-ть отримали медалі, які свідчать про відмінне закінчення ліцею: 8 – золотих і 2 – срібних. Також чимало одинадцятикласників отримали грамоти і подяки за відмінне вивчення окремих предметів, перемоги в обласних та всеукраїнських конкурсах і олімпіадах та визначні успіхи в спорті та творчості.

Зі сцени лунали слова вітань від класної керівниці, очільниці ліцею та представниць місцевої влади. Вони бажали випускникам щасливої та світлої дороги в доросле життя, наполегливості в досягненні наміченої мети, наснаги та оптимізму. Багато ще теплих і напутніх слів в цей вечір почули на свою адресу випускники від батьків та вчителів школи.

Після офіційної частини, уже колишні школярі підготували для всіх присутніх цікаву святкову програму. Кілька разів виходили на сцену зі словами подяки та піснями для своїх класних керівників, перших вчителів та вчителів-наставників. Окрім цього одинадцятикласники висловили слова вдячності батькам за любов, терпіння та підтримку.

Уся урочиста частина свята була хвилюючою та зворушливою. А родзинкою свята став традиційний танець – вальс. Вишукані й стильні хлопці та дівчата кружляли у ніжному танку, після якого зірвали хвилю овацій.

Більше дивіться у фоторепортажі БУГу:




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Липня, Середа