<

Фільм «Яремчук: Незрівнянний світ краси» увійшов у трійку стрічок на Netflix в Україні: що ще дивляться українці

05:44 | 20.09.2024 / Новини / /
Перегляди
18
/ Коментарі відсутні

Український документальний фільм «Яремчук: Незрівнянний світ краси» потрапив до трійки найпопулярніших стрічок на Netflix в Україні з 9-го до 15-го вересня.

Рейтинг фільмів оприлюднено на Netflix, пише Суспільне.

Фільм “Яремчук: Незрівнянний світ краси” — це документальна біографічна драма про буковинського артиста Назарія Яремчука. У кінотеатрах стрічку показують із 8 серпня. А на Netflix фільм з’явився 12 вересня.

Ідейницею та продюсеркою фільму стала донька Назарія — Марія Яремчук. До виходу стрічки вона також спродюсувала альбом каверів на головні хіти свого батька — RE: Yaremchuk. Загалом до платівки увійшло 11 треків.

Виробництвом фільму займався продакшн Knife! Films на чолі з продюсером Максимом Сердюком та режисером Артемом Григоряном.

Що ще дивилися українці на Netflix

У трійці лідерів серед українських глядачів на Netflix також опинилися такі фільми як Rebel Ridge (“Ребел-Рідж”) на першому місці та драма Uglies (“Огидні”) — друге місце. Крім того, серед топових стрічок українці дивляться такі фільми, як Форсаж: Гоббс і Шоу” та “Двійник”.

Іншим українським фільмом, що потрапив у 10 найпопулярніших стрічок, є “Смак свободи”, який зайняв сьому позицію. Фільм уже втретє потрапляє до десятки стрічок із найбільшими переглядами в Україні.

Сюжет кінокартини українського режисера Олександра Березаня розгортається навколо дівчини Варвари, яка обожнює готувати та вважає кулінарію справжнім мистецтвом. Героїню звільняють із роботи в придорожньому кафе: там не оцінили її прагнення до високої кухні. Та Варя не втрачає віри в себе й вирушає до Львова, щоб спробувати реалізувати свої амбіції там.

Натхненням для створення романтично-кулінарної історії стала творчість Ольги Франко  невістки письменника та громадського діяча Івана Франка. Вона написала книжку “1-ша українська загально-практична кухня”, завдяки якій сьогодні можна сформувати уявлення про те, як виглядала висока українська кухня минулого століття.

Топ фільмів за переглядами в Україні:

  1. Ребел-Рідж
  2. Огидні
  3. Яремчук: Незрівнянний світ краси
  4. Форсаж: Гоббс і Шоу
  5. Спілка
  6. Двійник
  7. Смак свободи
  8. Боксер
  9. Кіт у чоботях 2: Останнє бажання
  10. Стукіт у двері

У категорії серіалів на першому місці — “Ідеальна пара”, у головних ролях з Ніколь Кідман та Лієвом Шрайбером. За нею йде четвертий сезон серіалу “Емілі в Парижі”. Серед інших улюблених серіалів українців — переосмислення грецьких міфів “Каос” та нещодавно доданий український серіал “Встигнути до 30”.

Топ серіалів за переглядами в Україні:

  1. Ідеальна пара
  2. Емілі в Парижі (4 сезон)
  3. Каос
  4. Встигнути до 30
  5. Острів мільярдерів
  6. Дихай
  7. Емілі в Парижі (1 сезон)
  8. Hot Wheels: Газуй!
  9. Джентльмени
  10. Посібник з убивства для хороших дівчат




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Вересня, П’ятниця
19 Вересня, Четвер