<

Двох педагогів з Володимира та Нововолинська рекомендують на обласну премію

22:08 | 30.08.2024 / Новини / , /
Перегляди
3310
/ Коментарі відсутні

30-го серпня відбулося засідання постійної депутатської комісії обласної ради з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку.

Про це повідомив депутат Волинської обласної ради Андрій Бокоч у фейсбуці.

Розглядали кандидатури, внесені на здобуття обласної Премії імені Й. В. Гошовського за заслуги у сфері освіти.

У підсумку рекомендували для відзначення у 2024 році п’ять кандидатур, з котрих двоє із Володимирського району: Олександра Тарасюка – вчителя історії, економіки, заступника директора з навчально-виховної роботи Володимирського ліцею №5 ім. Анатолія Кореневського та Лілію Шустік – учительку фізики Нововолинського наукового ліцею.

“Щиро вітаю освітян з Володимирського району із здобуттям Премії імені Й.В.Гошовського, зичу наснаги, успіхів та подальших звершень!”

Беручи до уваги результати засідання конкурсної комісії, прийняла рішення рекомендувати голові обласної ради Григорію Недопаду в установленому законом порядку призначити переможницю конкурсу – Наталію Сушик на посаду директора Головненської спеціальної школи «Центр освіти» Волинської обласної ради та укласти з нею трудовий договір терміном на 6 років. Підтримую дане кадрове рішення, впевнений, що пані Наталія належно виконуватиме покладені неї обов’язки керівниці даного закладу. Рішення остаточно буде прийняте на найближчій сесії обласної ради.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Вересня, Четвер
18 Вересня, Середа