<

Дрони атакували столицю рф: один ударив по вежі «Москва-Сіті»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:11 | 30.07.2023 / Новини / , /
Перегляди
485
/ Коментарі відсутні

Російське Міністерство оборони заявило, що вранці 30-го липня «київський режим» атакував безпілотниками об’єкти в Москві.

Про це повідомила пресслужба відомства.

Там заявили, що один дрон сили ППО знищили в повітрі над територією Одинцовського району Московської області. Ще два безпілотники нібито були придушені засобами радіоелектронної боротьби.

За даними Міноборони рф, дрони, втративши управління, зазнали аварії на території комплексу нежитлових будівель «Москва-Сіті».

Як пише пропагандистський TACC, у будівлі «IQ-квартал», розташованої в діловому центрі «Москва-Сіті», стався вибух. Фасади двох веж, як стверджується, зазнали незначних пошкоджень.

У 50-поверховому будинку «IQ-квартал» розбилося скло на п’ятому й шостому поверхах, у вежі «Око-2» — із першого по четвертий поверхи.

Також, як стверджується, з будівель комплексу «Москва-Сіті» почали евакуювати людей. За даними TACC, постраждала одна людина, загиблих немає.

Відомо також, що через цю атаку на вильоти та прильоти закривався столичний аеропорт Внуково. Пізніше роботу аеропорту відновили. У повітряній зоні Москви та Підмосков’я забороняли польоти.

У вежі, яку атакував безпілотник у «Москва-Сіті», розміщено одразу три російських відомства: Мінекономрозвитку, Мінпромторг, Мінцифри.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Вересня, П’ятниця
26 Вересня, Четвер