<

До смерті Меттью Перрі причетна знаменитість: поліція розкрила деталі

03:53 | 22.06.2024 / Новини / /
Перегляди
392
/ 1 коментар

Американська поліція запідозрила, що до смерті зірки серіалу «Друзі», актора Меттью Перрі, який пішов з життя 28 жовтня 2023 року, причетна його зіркова подруга. В будинку знаменитості вже провели обшуки та вилучили її телефон і ноутбук. 

Як пише видання In Touch, наразі ім’я зірки не розкривається. Однак жінка погодилася співпрацювати зі слідством і вже була на декількох допитах, – передає УНІАН.

Під час розтину тіла Перрі криміналісти встановили, що причиною його смерті став «гострий вплив кетаміну». Щоправда, під час обшуків препарат в будинку актора не знайшли.

Правоохоронці дійшли висновку, що Меттью вживав речовину не один. Під час розслідування поліцейські знайшли відому подругу зірки “Друзів” і припустили, що вона могла бути поруч з ним в момент смерті.

«Вона найняла адвокатів і провела безліч зустрічей із представниками правоохоронних органів з того часу, як вони прийшли до її будинку з ордером на обшук. Вона мовчить з приводу ситуації, що склалася. Але слідчі мали щось знати, щоб отримати ордер і з’явитися з обшуком у такому вигляді», – зазначив інсайдер.

Ім’я знаменитості вже відоме американським журналістам, однак вони не розкривають його через «делікатність розслідування». Сама зірка каже, що не має жодного відношення до смерті Перрі.

За даними видання, перше знайомство невідомої та актора відбулося у реабілітаційному центрі. Як відомо, Меттью мав наркотичну залежність. Прямо там між зірками зав’язалася дружба і, як повідомляється, вони разом відмовилися від вживання психотропів.

Поки що офіційних звинувачень жінці не висунули. Емоційний стан зірки на межі. За словами джерела, суди можуть “вибити її з колії, незалежно від того, причетна вона, чи ні”.

Що відомо про Перрі

Актор почав свою кар’єру в молодому віці, граючи у різних телевізійних шоу та фільмах. Популярність йому принесла роль Чендлера Біґґса в серіалі «Друзі», який виходив з 1994 по 2004 рік.

Перрі відомий також своїми проблемами з алкоголем і наркотиками, через які він неодноразово лікувався в реабілітаційних центрах. Він відкрито говорив про свої проблеми, щоб допомогти іншим, хто бореться з подібними залежностями.

Знаменитість ніколи не був одружений і не мав дітей. Актор помер на 54 році життя. Він був знайдений мертвим в джакузі в своєму будинку в Лос-Анджелесі.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Червня, П’ятниця
27 Червня, Четвер