<

Денис Берінчик — новий чемпіон світу в легкій вазі за версією WBO

07:14 | 20.05.2024 / Новини / /
Перегляди
87
/ Коментарі відсутні

Денис Берінчик вперше в кар’єрі став чемпіоном світу з боксу. В поєдинку за пояс WBO у легкій вазі непереможений українець здолав мексиканця Емануеля Наваррете.

Перемога над мексиканцем Наваррете роздільним рішенням суддів. Про це пише Суспільне.

Суперники активно розпочали поєдинок у Сан-Дієго. Берінчик проводив короткі комбінації та на рівних протистояв чемпіону WBO у другій напівлегкій вазі.

Сильний аперкот пройшов у 29-річного Наваррете на екваторі поєдинку, в шостому раунді. Берінчик відповідав власними ударами, декілька з яких добре пройшли в українця у восьмому раунді, зокрема змусивши суперника спертися на канати.

Берінчик краще виглядав на старті “чемпіонських” раундів, які розпочалися із зіткнення головами. Мексиканець, який почав активніше викидатися на суперника, уникнув кровотечі.

Поєдинок завершився гонгом у 12-му раунді — визначення переможця залишили суддям, які роздільним рішенням віддали перевагу Берінчику: 115-113, 112-116 та 116-112.

Для Берінчика перемога стала 19-ю поспіль у професійній кар’єрі. Вперше Денис завершив бій роздільним рішенням суддів.

Відтак українці володіють двома з чотирьох основних чемпіонських титулів у легкому дивізіоні. У травні пояс IBF здобув Василь Ломаченко, технічним нокаутом здолавши колишнього абсолютного чемпіона Джорджа Камбососа.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Червня, Понеділок