<

Будував великі мости і автошляхи, а згодом вступив до Нацгвардії на Волині: історія бійця

11:40 | 28.06.2024 / Новини / /
Перегляди
134
/ Коментарі відсутні

Микола – військовослужбовець волинського підрозділу Національної гвардії України. Він здобув вищу освіту за спеціальністю міське будівництво та господарство. Згодом перепрофілювався на будівництво мостів.

За роки своєї роботи Микола брав участь у будівництві численних мостів і доріг України, розповіли на фейсбук-сторінці волинського підрозділу Національної гвардії України.

У лютому 2022 року, коли почалася велика війна, Микола був упроцесі чергового будівництва. Його компанія виконувала будівельні роботи у Полтавській області. Новини про вторгнення застали його зненацька. Всі плани втратили сенс. Коли ситуація стабілізувалася хлопець продовжував працювати, але розумів, що залишатися осторонь не може і не хоче. Після зустрічі з представниками територіального центру комплектації він приєднався до лав Національної гвардії України.

«В одному із навчальних центрів Нацгвардії я пройшов теоретичну і практичну підготовку. Отримав хороший фізичний вишкіл, навчився діяти згідно зі штатними й нештатними ситуаціями. Моя особиста думка така, що кожен чоловік повинен долучитися до Сил оборони України, щоб захистити нашу державу, а пізніше відбудувати та зробити більш сильною, могутньою та спроможною, аніж вона була», – ділиться своїми думками гвардієць Микола.

Хлопець переконаний, що ми – українці, – зможемо відстояти свою свободу, а після перемоги повернутися до мирного життя і продовжити будувати мости та дороги, які тепер стануть символами відновлення і надії на краще майбутнє.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Червня, Неділя