<

Блогеру, який ухилився від сплати 200 млн податків, обрали запобіжний захід

20:13 | 2.09.2024 / Новини / , /
Перегляди
1729
/ Коментарі відсутні

Суд обрав запобіжний захід  — тримання під вартою блогеру-арбітражнику і герою розслідування УП Олександру Слобоженку, який ухилився від сплати 213 млн грн податків.

Про це повідомляє УП, посилаючись на Офіс генерально прокурора, БЕБ.

Як зазначає ОГП, відомому столичному блогеру суд обрав запобіжний захід – тримання під вартою. Наразі він перебуває у розшуку.

За даними УП, йдеться про блогера Олександра Слобоженка, який свого часу був героєм розслідування “Української правди” “Слобоженко і компанія. Історія відпочинку столичної молоді під час мобілізації“.

Зазначається, що довіреній особі арбітражника суд змінив раніше обраний запобіжний захід на тримання під вартою із можливістю внесення застави у розмірі 45 млн 420 тис. грн. Спільника Слобоженка взяли під варту в залі суду.

Що передувало:

  • 16-го серпня детективи Бюро економічної безпеки повідомили про підозру блогеру Слобоженку в ухиленні від сплати понад на суму понад 200 млн грн податків.
  • У кримінальному провадженні було проведено низку обшуків та експертиз. Наразі детективи БЕБ арештували 8 транспортних засобів – серед яких елітні супер/спорт кари, квартири та нерухомість в столиці.
  • 21-го серпня блогера, який перебуває у розшуку, бачили у Варшаві. Відео, на якому Слобоженко з двома друзями іде коло готелю Puro у столиці Польщі, УП надав один із читачів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Вересня, Понеділок