<

22 роки працював машиністом тепловоза: історя військового 100 бригади

16:14 | 8.10.2024 / Новини / /
Перегляди
173
/ Коментарі відсутні

Пан Дмитро на псевдо «Док» служить на посаді навідника гармати танка у танковому батальйоні 100 омбр. До мобілізації чоловік впродовж 22 років працював машиністом тепловоза на металургійному комбінаті «АрселорМіттал Кривий Ріг» (у минулому – «Криворіжсталь»).

Історію військовослужбовця розповідають на фейсбук-сторінці бригади.

Боєць має псевдо «Док», адже на початках широкомасштабного вторгнення протягом року був бойовим медиком взводу у 129 окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ (Криворізька ТрО).

Та як тільки з’явилася можливість перевестися у танковий підрозділ, Дмитро вхопився за неї обидвома руками. Певну роль… відіграло й багаторічне захоплення комп’ютерною грою «World of Tanks»:

“Дружина колись через ті «танчики» погрожувала мало не з дому мене вигнати”, – сміючись, розповідає Дмитро.

Нині ж «Док» бере участь у справжніх танкових баталіях:

“Треба ж комусь це робити – захищати Батьківщину. Найголовніший мотиватор – це усвідомлення, що воюєш за Україну, за рідний дім, за свою родину. Чи буває страшно? – Звісно, що буває! Але Всевишній допомагає – дає сили, впевненість, мужність”, – зізнається танкіст «Сталевої Сотки».

На Дмитра чекає з Перемогою велика родина: кохана дружина Ірина Сергіївна, 12-річна донька Дарія, 21-річна донька від першого шлюбу Анастасія, а також мама Любов Іванівна, тітка, тесть із тещею. А ще… двійко чотирилапих улюбленців – померанський шпіц Міла та кішка-«британка» Соня.

“Мрію повернутися після Перемоги до рідного Кривого Рогу і надолужити згаяний за роки війни час спілкування з родиною”, – каже танкіст Дмитро на псевдо «Док».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Жовтня, Вівторок