<

Чим живуть Локачі – віддалене селище Володимирського району. Фоторепортаж

13:16 | 16.06.2024 / Локачі, Місто буденне / /
Перегляди
3605
/ коментарі 3

Рубрика «Місто буденне» від інтернет-видання «БУГ» вперше знайомить читачів із віддаленим селищем Локачі, яке у 2020 році приєдналося до Володимирського району, аби познайомити з гарними локаціями, що розташовані не лише у містах.

Центр Локачинської селищної громади Володимирського району розташований на правому березі річки Луги-Свинорийки та її притоки Війниці, за 35 кілометрів від міста Володимир.

Хоч у Локачах зареєстровано понад 4 тис. мешканців, проте вуличками можна зустріти й приїжджих з різних куточків району. Воно й не дивно, у центрі селища розташована автостанція та знаний на Волині ринок, куди охочі приходять, щоб оновити гардероб та придбати продукти.

Поряд з автовокзалом у селищі також можна придбати ягоди та фрукти у місцевих.

У гарному стані знаходиться єдиний в Локачах ліцей. Будівля оновлена, фасад – термомодернізований. Поруч облаштований сучасний дитячий майданчик зі спортивними тренажерами.

Мешканці селища підготувались до літнього сезону та подбали про благоустрій. Пройшовшись вуличками Локач, можна помітити красу прибудинкових територій – усе цвіте, квітне та майорить різноманітними барвами.

У селищі облаштована велика Стела Памʼяті загиблих мешканців Локачинської громади, які віддали свої життя за Батьківщину в російсько-українській війні.

Інтернет-видання «БУГ» пропонує читачам переглянути світлини буденного дня, проведеного у селищі Локачі:




коментарів: 3
      • от Анатоль, таки правду люди кажуть – досвід не проп’єш!
        якби ви жили у Локачах, то сказали б шо найкращі там.
        але ж нашим Нововолинським жіночкам-красуням то як приємно чути ваші теперішні слова.
        Всім добра, здоров’я, і скоршого миру!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *