<

Викриття чиновниці МСЕК на Хмельниччині: чоловік у ліжку серед грошей став героєм мемів

03:14 | 5.10.2024 / Борщ / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

4-го жовтня інформаційний простір сколихнула новина про викриття керівниці Хмельницького обласного центру МСЕК та її сина на незаконному збагаченні. На оприлюдненому ДБР відео син керівниці МСЕК приліг на ліжко, куди правоохоронці поклали вилучену готівку, і гладив купюри. Українці відреагували на ці кадри хвилею мемів.

Про це пише РБК-Україна.

На Хмельниччині ДБР викрило керівницю обласного центру МСЕК та її сина, керівника обласного управління Пенсійного фонду, на незаконному збагаченні. Під час обшуків у них знайшли майже 6 млн доларів готівкою у різних валютах.

У кабінеті жінки виявили 100 тис. дол., підроблені медичні документи та списки “ухилянтів”. Вдома у посадовців вилучили 5,24 млн дол., 300 тис. євро та 5 млн. грн., прикраси та інші цінності.

Під час слідства жінка намагалася позбутися частини грошей, викинувши дві сумки з пів мільйоном доларів через вікно. Фото із сумками грошей під вікнами будинку з’явилося у соцмережах

У коментарях під повідомленням ДБР люди обурюються подібними діями чиновників. Дехто висловлює припущення, що подібні випадки є і в інших регіонах нашої країни, дехто – побоювання, що ті, хто займається подібною діяльність залишаться без покарання.

Соцмережі заполонили меми, на яких люди висміюють такі дії посадовців.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *