У Кореї випустили морозиво від похмілля
Мережа продуктових магазинів в Південній Кореї почала продавати морозиво, яке полегшує симптоми похмілля.
Про це повідомляє Highsnobiety, передає УНН.
Морозиво називається “Gyeondyo-bar”, що перекладається як “Тримайся”.
Продукт має фруктову оболонку зі смаком грейпфрута. Усередині морозиво містить заморожений сік з плодів цукеркового дерева, який використовується для лікування симптомів похмілля.
Цілющі властивості соку з плодів цукеркового дерева відкрили ще в XVII столітті. З тих пір він став традиційним засобом лікування алкогольної інтоксикації.
Відзначимо, що продукт був винайдений вченими з Південної Кореї.
Нагадаємо, раніше вчені з Національного університету Сінгапуру створили алкогольний напій із сироватки сиру тофу і зараз займаються пошуком виробників, які були б зацікавлені в промисловому виробництві sachi (так назвали нову горілку).