<
Інші розділи

У Кореї випустили морозиво від похмілля

Цей запис опубліковано більш як рік тому
00:54 | 24.03.2018 / Борщ /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Мережа продуктових магазинів в Південній Кореї почала продавати морозиво, яке полегшує симптоми похмілля.

Про це повідомляє Highsnobiety, передає УНН.

Морозиво називається “Gyeondyo-bar”, що перекладається як “Тримайся”.

Продукт має фруктову оболонку зі смаком грейпфрута. Усередині морозиво містить заморожений сік з плодів цукеркового дерева, який використовується для лікування симптомів похмілля.

Цілющі властивості соку з плодів цукеркового дерева відкрили ще в XVII столітті. З тих пір він став традиційним засобом лікування алкогольної інтоксикації.

Відзначимо, що продукт був винайдений вченими з Південної Кореї.

Нагадаємо, раніше вчені з Національного університету Сінгапуру створили алкогольний напій із сироватки сиру тофу і зараз займаються пошуком виробників, які були б зацікавлені в промисловому виробництві sachi (так назвали нову горілку).




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *