<

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек розлучаються після двох років у шлюбі

01:48 | 22.08.2024 / Борщ / , /
Перегляди
84
/ Коментарі відсутні

Американська акторка Дженніфер Лопес розлучається з американським актором і сценаристом Беном Аффлеком. Пара була в шлюбі з 2022 року. Вони одружилися у Лас-Вегасі в липні, а весільну церемонію провели в серпні у Джорджії.

Про це йдеться в судовій заяві, яку подала Лопес 20 серпня, пише Суспільне Мовлення.

Як пишуть медіа, вперше у них з’явилися почуття одне до одного під час зйомок комедії “Джилі” 2003 року американського режисера Мартіна Бреста. Тоді вони зустрічалися і планували одружитися, однак розірвали свої стосунки на початку 2004 року. Їм вдалося відновити стосунки через 18 років після розриву.

“Любов прекрасна. Любов добра. А любов, виявляється, терпить. Двадцять років терпіння”, — сказала Лопес у 2022 році після оголошення про весілля в Лас-Вегасі.

У судовому документі зазначено, що Лопес чи її адвокат повинні надати Аффлеку копію заяви про розірвання шлюбу. Медіа повідомляють, що Лопес, яка юридично змінила своє прізвище на Аффлек, не вказала жодних деталей шлюбного контракту в заяві про розлучення.

У документі йдеться, що 55-річна Лопес і 52-річний Аффлек повинні ділитися фінансовою інформацією, включно з поточними доходами, витратами, майном та боргами. Також у ньому йдеться, що обоє повинні розголошувати будь-які зміни у своїх фінансах, “доки не буде досягнуто остаточної згоди щодо всіх фінансових питань у справі розлучення”.

Згідно з дорученням Вищого суду округу Лос-Анджелес, у Лопес є 60 днів, щоб поділитися фінансовою інформацією. Аналогічний відлік розпочнеться для Аффлека, як тільки суд отримає інформацію про доходи Лопес за час шлюбу. Якщо пара цього не зробить, суд може ухвалити рішення про накладення санкцій.

Раніше таблоїди писали, що пара виставила на продаж свій маєток у Беверлі-Гіллз, Лос-Анджелес, за 65 млн доларів (приблизно 2,6 млрд грн).




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *