<

Унікальність бренду Premiata: італійські традиції з виготовлення взуття

12:44 | 10.09.2024 / Статті / /
Перегляди
65
/ Коментарі відсутні

З віком все більше впевнюєшся, що на взутті не можна економити. Це внесок у майбутнє здоров’я та задовільний стан ніг. В італійському сегменті виробників взуття більшість брендів відома саме якістю своїх моделей. Це нагадує ще ті часи, коли для купівлі нових черевиків потрібно було йти до майстра та відшивати пару чітко по нозі з нуля.

У бренду Premiata купити вдасться хоч і не повністю зроблене вручну, проте по-своєму унікальне взуття.

Чим відомий італійський виробник Premiata

Компанія має багатий спадок, який сягає кінця ХІХ століття. Бренд був заснований у 1885 році сім’єю Мацца в Монтеґранаро — регіоні, відомому своїми традиціями у виробництві взуття.

Сьогодні компанія вирізняється серед конкурентів такими особливостями:

  • працює як сімейна справа та плекає родинні традиції;
  • не економить на матеріалах;
  • в деяких етапах виробництва робить вибір на користь ручного процесу на противагу механізованому;
  • розробляє унікальні дизайни та не боїться експериментувати, поєднуючи класичні елементи з футуристичними деталями;
  • пропонує не тільки взуття на щодень, але й вечірні моделі.

Хоча взуття у спортивному стилі з’явилося в асортименті бренду не відразу, воно зовсім не поступається класичним моделям лоферів та туфель за продуманістю та функціональністю.

Серед моделей, за якими можна впізнати Premiata, — справжні дзеркальні чоловічі туфлі і традиційні оксфорди без шнурівки. Також привертають увагу білі або в інших світлих відтінках кросівки з імітацією печаток на ребрах підошви, фірмовим хрестиком-плямкою з боків.

Premiata завоювала популярність не тільки в Італії, але й у всьому світі. Взуття цінується модниками та експертами за межами Європи, що підтверджується наявністю продукції бренду у відомих універмагах та бутиках по всьому світу.

Як підібрати ідеальну пару від бренду

Простіше за все орієнтуватися не тільки на європейську систему розмірів, але й на довжину устілки. Зазвичай вона зазначається в інтернет-магазинах для полегшення вибору. Потрібно порівняти показник з фактичною довжиною власної стопи та вибрати варіант хоча б на кілька міліметрів більше. Це дає можливість одягати шкарпетки, в тому числі теплі.

Звертайте увагу на рекомендований виробником догляд. Можливо, доведеться придбати ще й спеціальні засоби для чищення, які не зіпсують пару. Іноді бренди взуття випускають власні суміші чи працюють у партнерстві з брендами засобів, яким довіряють. До того ж верхню частину кросівок роблять відразу з кількох матеріалів. Тому кожному з цих клаптиків потрібний свій особливий догляд.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *