<

Тактичний одяг і не тільки: сучасна функціональність від Ukrarmor

22:04 | 25.04.2024 / Статті / /
Перегляди
140
/ Коментарі відсутні

Коли мова йде про захист і комфорт військовослужбовців, перевагу слід надавати спорядженню міжнародного рівня. В Україні тактичне спорядження та товари для активного способу життя можна придбати в інтернет-магазині Ukrarmor.

Це український виробник, продукція якого повністю відповідає нормам та стандартам якості, а також офіційний дистриб’ютор товарів від визнаних світових брендів.

Який одяг пропонує Ukrarmor?

Асортимент одягу від Укрармор включає спеціальний військовий одяг, камуфляжні костюми, взуття, що забезпечує захист і комфорт в умовах бойових дій чи під час довгого перебування на відкритому просторі.

Тактичний одяг українського виробництва

Тактичний одяг від Ukrarmor призначений як для професійних військових (воєнна форма, шорти тактичні, військові штани, бойові сорочки, убакси та інше), так і для цивільних осіб, які полюбляють різні види активностей на природі: полювання, риболовлю, кемпінг. На сайті представлені такі речі:

  • Військові головні убори: тактичні шапки, капелюхи, панами, підшоломники, бафи. Головна особливість цих виробів полягає у їхній практичності. Наприклад, шапка тактична чудово зберігає тепло та відводить зайву вологу, а літня кепка тактична добре захищатиме від сонця.
  • Тактичні сорочки – це військове спорядження з довгим рукавом, яке можна носити самостійно або як другий шар (наприклад, убакси під бронежилет). Вони виготовляються із міцної та «дихаючої» тканини.
  • Військові футболки – легкі вироби, ідеальні для носіння під кофтою, бронежилетом або верхнім одягом. У складі речей бавовна та еластан, тому така тактична футболка добре тягнеться, швидко сохне та пропускає повітря. Крім того, воєнна футболка має лаконічний дизайн.
  • Кофти – це універсальний тактичний одяг для прохолодної погоди. В асортименті Ukrarmor є як флісові моделі, так і утеплені світшоти. Речі на блискавці мають велику кількість кишень і регульовані застібки на рукавах.
  • Тактичні штани – рішення для максимального комфорту в польових умовах. Вони мають зручну регульовану посадку, а тканина, яка 50/50 складається з нейлону та бавовни, добре пропускає повітря та забезпечує відмінну терморегуляцію. Для теплої погоди в асортименті також є шорти військові.

Саме широкий асортимент, який пропонує магазин тактичного одягу, приваблює тисячі військових: тут можна придбати і комплект якісної військової форми, і окремі речі, наприклад, тактичні камуфляжні штани, кофту або футболку поло тактичну.

Одяг для повсякдення

На сайті Ukrarmor можна знайти не лише спорядження для військових, але й вироби для повсякденного носіння, які можуть стати у пригоді кожній людині:

  • Термобілизна тактична – ретельно продумана багатошарова конструкція, що забезпечує відмінну теплорегуляцію. В асортименті є термофутболка, термоштани або комплекти.
  • Спідня білизна – виготовлена з легких матеріалів преміум’якості, що не втрачають своїх властивостей навіть після численних циклів прання.
  • Шкарпетки – міцні вироби з посиленими зонами та вставками для запобігання натиранню ніг. Вони чудово підходять під будь-яке тактичне взуття.

Український виробник Ukrarmor самостійно розробляє більшість моделей речей. У процесі створення використовуються лише найсучасніші, ретельно перевірені матеріали та технології, визнані у світовій військовій індустрії. Магазин постійно вдосконалює свою продукцію, враховуючи досвід кращих міжнародних компаній, українські реалії та відгуки користувачів.

Лише одяг чи щось більше?

Тактичний одяг та українська військова форма – це лише частина асортименту товарів, що пропонує Укрармор. Окрім нього, компанія виготовляє:

  • Тактичне спорядження – плитоноски, що розраховані для носіння під бронеплити та балістичний захист, напашники (додаткові підсумки, що кріпляться під бронежилетом), тактичні пояси та РПС, призначені для розподілу ваги, платформи на стегно для зручного доступу до додаткового обладнання (пістолетів, ножів, ліхтариків), а також підсумки.
  • Бронезахист – вся лінійка бронежилетів, шоломів та додаткового спорядження відповідає жорстким вимогам українського стандарту ДСТУ 8782:2018 та стандартам НАТО STANAG 2920.
  • Сумки, рюкзаки тактичні – призначені для зберігання, компактного розміщення та перенесення необхідного комплекту речей, зазвичай мають спеціальні отвори для гідраторів.
  • Додаткове спорядження, у тому числі килимки для сидіння, шеврони, карабіни, різні види кріплень, водовідштовхувальні спреї та інші необхідні дрібниці для максимального комфорту.

В асортименті представлені не лише вироби власного виробництва, а й продукція всесвітньо відомих брендів, як-от Salomon, Helikon-Tex, Sordin, 5.11 Tactical. Вся військова форма та тактичний одяг відповідають міжнародним стандартам якості та надійності.

Чому клієнти обирають Ukrarmor?

Окрім великого вибору продукції, магазин приваблює покупців низкою важливих переваг. Насамперед це зручність самовивозу для киян із власного роздрібного магазину у столиці. Для всіх, хто підпишеться на розсилку новин та акційних пропозицій на e-mail, компанія пропонує знижку у 5% на весь асортимент.

Також Укрармор вирізняється оперативним відправленням замовлень без передоплати в день їх оформлення та без вихідних. Клієнти можуть придбати потрібні військові штани, кофту чи іншу річ будь-яким зручним способом: на сайті, телефоном чи у соціальних мережах. Варто відзначити, що бренд активно комунікує зі своїми підписниками, регулярно демонструє новинки та відповідає на всі питання.

Ще однім плюсом є професійні консультації щодо підбору потрібного товару. Компанія також має власні огляди та відеоінструкції використання продукції на своєму YouTube-каналі.

Але головною перевагою Ukrarmor є можливість замовити все необхідне спорядження в одному місці за доступними роздрібними цінами. Це сильно економить час, тому цей магазин став справжньою знахідкою для військових, любителів активного відпочинку та всіх українців, які шукають якісні та функціональні речі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *