<

Тактичне спорядження та екіпірування від магазину «Мілітарист»

11:15 | 10.10.2023 / Статті / /
Перегляди
1249
/ 1 коментар

Актуальність військових товарів за умов війни з росією з кожним днем підвищується. Необхідне як звичайне екіпірування та аксесуари, так і зброя, за допомогою якої можна протистояти агресії. Великий набір різних товарів військового призначення пропонує магазин «Мілітарист», який розпочав свою роботу далекого 2005 року.

Спочатку пропонувалися товари для страйкболу, але надалі асортимент збільшився. До каталогу було додано категорії військового спорядження, тактичного одягу, екіпірування, аксесуарів для зброї тощо. Сьогодні ознайомитись із пропозиціями можна тут https://militarist.ua/ua/, де є вдалий поділ на категорії для вибору. Кожна товарна позиція має детальний опис, характеристики та фотографії для наочності.

Тактичне спорядження

Одна з найпопулярніших категорій, що включає товари українського, європейського та американського виробництва. Додатково виділяють такі підкатегорії:

  • тактичний годинник, навігатори, ІЧ-маркери та маяки, джерела світла;
  • збройові приціли, набори для чищення зброї;
  • радіостанції, сканери, стрілецькі навушники, чохли та аксесуари;
  • бронежилети та жилети, шоломи, каски, захисні окуляри;
  • ножі, топірці, мачете.

Це лише невелика частина пропозицій. За деякими товарами надається відеоогляд, що спрощує його використання та забезпечить розуміння того, наскільки має розширений функціонал.

Тактичний одяг

Не менш актуальна категорія не лише для військових, а й для фанатів спортивних армійських ігор, рибалок та мисливців. Особливу увагу слід звернути на тактичне взуття, оригінальну уніформу, медичні, штурмові та тактичні рюкзаки. Екіпірування представлене світовими брендами. Основою виробництва є брезент, наметова та бавовняна тканина, бавовна та багато іншого.

Переваги інтернет-магазину «Мілітарист»

Зручна навігація дозволяє за лічені хвилини зробити вибір на користь відповідного рішення. Якщо таки виникнуть складнощі, то менеджери магазину уточнять інформацію та підберуть потрібний товар відповідно до запитів клієнта. Відправлення в максимально стислий термін – 1-2 дні та товар у клієнта. Військове спорядження можна приміряти і якщо не підійшло за розміром, зробити повернення.

Декілька способів оплати гарантує взаємодію з клієнтами будь-якого типу. Крім того, для постійних покупців є знижки та програма лояльності. Завжди можна ознайомитись з новинками на головній сторінці та вибрати те, що відповідає запитам.




один коментар
  1. хороша зимова куртка коштує 7800 грн ЦЕ НОРМАЛЬНО ??? А так магазин хороший!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *