Сервіс Poster – основа безпроблемного керування рестораном
Надійне рішення для автоматизації ресторанного бізнесу має бути гнучким та ефективним за численними параметрами. Воно має впливати на численні процеси, а не лише спрощувати процес обслуговування гостей. Саме це і гарантує сервіс Poster, де представлено загальний інструментарій управління бізнесом, де є контроль над персоналом, закупівлями, доходами тощо.
Зазначений сервіс забезпечить ресторану нові можливості:
- структурування клієнтської бази;
- ведення складського та бухгалтерського обліку;
- оновлення меню за лічені секунди;
- тарифікація часу перебування клієнтів.
Вносяться нововведення в меню закладу, з’являється кілька способів стеження за персоналом, крім крадіжки, є можливість розмежувати повноваження та отримувати достовірну інформацію щодо складських запасів. Оцінити якість сервісу можна за посиланням, де є орієнтована ціна обслуговування. Кожен бажаючий може активувати демонстраційний огляд.
Наслідки впровадження програми
В результаті підприємці отримують підвищення лояльності клієнтів, збільшують прибуток та знижують витрати, прискорюють процес обслуговування за рахунок моментальної передачі даних від офіціанта на кухню або бар. Мінімізується кількість помилок, а інвентаризація на складі відбувається за лічені хвилини.
Автоматизація Poster підходить не лише класичним ресторанам, але також фаст-фудам, барам з певною спеціалізацією та пунктами громадського харчування. Модульне компонування програмного забезпечення дозволяє без проблем переходити по розділах та активувати необхідний компонент.
Які об’єкти підпадають під автоматизацію?
Впровадження програмного забезпечення у роботу ресторану полегшує управління та організацію. Автоматизації піддаються численні елементи бізнесу:
- Бухгалтерія. Найважливіша інформація зберігається на хмарі, до того ж за лічені хвилини бухгалтер або керівник отримують звіти та графіки, що настроюються під їх потреби. Для керівника спеціально передбачено додатково адміністративну панель;
- Каса. За нею працюють офіціанти, спрощуючи прийом та видачу замовлення, друк чеків та контроль оплати;
- Склад. Постачання фіксуються і відразу потрапляють до системи. Списання провадиться відповідно до технологічних карт;
- Кухня та бар. Відповідальні за страви та напої отримують в управління багатофункціональний інструмент, де є технологічна карта та алгоритм приготування страв.
Управління через Poster доступне без інтернету. Дані зберігаються всередині системи і пізніше передаються в хмару, щойно інтернет активовано.