<

Принтери Canon для дому та офісу: основні відмінності та функціонал

16:31 | 19.07.2024 / Статті / /
Перегляди
61
/ Коментарі відсутні

Вибір принтера регламентований великою кількістю параметрів та характеристик, адже враховується тип друку, швидкість, місткість картриджів, особливості обслуговування у майбутньому та багато іншого. Оптимальним вибором стане лазерний принтер, що забезпечує не лише високу якість, а й відмінну швидкість друку документів. 

Крім того, популярністю користуються багатофункціональні пристрої (МФУ), які поєднують у собі можливість друку, сканування та створення копій документів. Вибираючи навіть найпростіший прінтер Кенон можна отримати багатофункціональне рішення, доповнене інноваціями. Бренд постійно розширює межі та підвищує якість своєї продукції.

Різновиди принтерів

На даний момент бренд Canon пропонує такі види друкувальної техніки:

  • МФУ (компактний пристрій 3 в 1 де підтримується друк високої якості формату А3 і А4);
  • класичні принтери (прості стильні домашні моделі, і високотехнологічні апарати для офісних завдань);
  • планшетні (з їх допомогою зображення можна перенести на пластик, дерево, скло та інші види поверхонь);
  • портативні (відмінний кишеньковий гаджет, за допомогою якого можна швидко роздрукувати потрібний документ або фото без необхідності використовувати мережу 220 В);
  • професійні фотопринтери (стаціонарні девайси, що забезпечують високу деталізацію фото);
  • плоттери (справляються з різними завданнями, гарантують високу швидкість друку при роздільній здатності 2400 dpi).

Крім того, принтери можуть бути струменевими, лазерними, світлодіодними, термальними, твердочорнильними і термосублімаційними. Найбільш актуальні лазерні моделі завдяки своїй простоті. 

Додатковий функціонал принтерів

Пристрої Canon створені для задоволення завдань великої кількості категорій користувачів. Деякі принтери доповнюються OLED-дисплеєм та LED-панеллю, де можна вивчити стан обладнання та параметри друку. Деякі моделі мають Wi-Fi, що дуже зручно для випадків, коли принтером користується кілька комп’ютерів в одному офісі.

Функція дуплексу допомагає у випадках, коли необхідно друкувати одночасно з обох сторін. Друк без полів дозволяє заповнити весь аркуш паперу і цим забезпечити економію. Автоматичне вимикання дозволяє забезпечити економію енергії.

Від найпростіших до преміальних принтерів техніка від Canon – це висока якість та стабільність. Крім того, кожна модель доповнюється гарантією від виробника, але вона діє за умови дотримання рекомендацій.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *