<

Огляд житлового комплексу Royal Tower

10:05 | 24.10.2024 / Статті / /
Перегляди
134
/ Коментарі відсутні

Висока якість житлового комплексу – запорука щасливого перебування мешканців у ньому. Саме таким і є клубний будинок класу “люкс” Royal Tower, який ще має багато козирів аби приємно вас здивувати.

Унікальні умови для життя

ЖК Royal Tower, окрім комфортних апартаментів, може також запропонувати власний парк на даху. Втілення такої ідеї є новітньою для ринку нерухомості України, саме цей парк є першим у нашій країні. Неймовірний краєвид відкривається на центр столиці з панорамного майданчика простору. Прогулянки на свіжому повітрі посеред хмар Києва можна здійснити зеленими алеями, що продумано розташовані на даху вашої будівлі.

Це архітектурне рішення внесе нові відчуття до вашого повсякдення й унікальний статус, оскільки доступним парк є тільки для мешканців комплексу. Тому рішення орендувати квартиру довготривало надасть вам можливість використання незвичайного простору в вигляді зеленої зони на покрівлі Royal Tower. Оскільки прибудинкова територія масиву має невеликі розміри, то розробники розв’язали цю проблему зі смаком і продуманістю та створили зелену зону на найвищому поверсі. Проте внутрішній двір містить добре обладнаний дитячий майданчик.

Забудовником Royal Tower виступає талановита TARYAN Group, яка подбала про вашу зручність й прорахувала кожну деталь. Інноваційні, амбітні проєкт, що виливаються у сучасні й запаморочливі житлові комплекси – основні характеристики цієї компанії. Неймовірно вдалі житлові рішення височіють над столицею та стають невіддільною модерною частиною її панорами.

Житловий масив представлений одним тридцятиповерховим будинком, де у ході будівництва було дотримано високих вимог європейських стандартів і використані лише сертифіковані матеріали. Запорука гарного будинку починається з якісної сировини й перевіреної техніки, тож була обрана монолітно-каркасна технологія, навісний, вентильований фасад з використанням базальтового утеплювача й керамогранітної плитки – і це лише пару прикладів відмінного наповнення ЖК Royal Tower.

До послуг купівлі квартири в новобудові в ЖК Royal Tower або їх оренді пропонується 268 квартир, що варіюються між 1-, 2-, 3- кімнатними варіантами. У них є логічне зонування, яке є корисним завдяки тому, що дає власникам обрати своє особисте планування й зробити житло максимально затишним за унікальними уподобаннями. Також цілодобово працює система “Розумний дім”, вона вміло контролює всі системи життєзабезпечення будинку без контролю людини.

Висота стель в апартаментах Royal Tower досягає 3,12 метра, тож просторість у такому приміщенні забезпечена. Вона додатково підкріплюється великими панорамними вікнами, звідки відкриваються види на “Олімпійський”. Скління впускають максимальну кількість сонячного світла в помешкання. Особливістю є те, що квартири в масиві починаються з третього поверху.

На перших двох поверхах розташовується лаунж зона із ресепшн, гостьовою кімнатою. На іншому рівні знаходиться ігрова кімната та фітнес-центр. Розвинена сфера послуг Голосіївського району надається мешканцям Royal Tower, на вулиці Саксаганського 37 К. Ось кілька конкретних прикладів об’єктів, які будуть у вас під рукою:

  • кафе й ресторани: “Passenger Gastro Bar”, “Musafir”, “Boho”, “Cafe 128|3”
  • навчальні заклади: Гімназія №32 “Успіх”, Спеціалізована школа №47 ім. А.С. Макаренка з поглибленим вивченням іноземних мов, Київський фаховий коледж електронних приладів, Київський національний університет культури й мистецтв
  • медичні заклади: “Q:clinic”, Центр спортивної травматології НУФВСУ, Український стоматологічний центр, “Ганімед”
  • магазини: “МегаМаркет”, ТЦ Олімпійський, “Сільпо”, “Novus”

До центру столиці від житлового масиву можна дістатися всього за 10 хвилин. За 6 хвилин розташовані станції метро “Площа українських героїв” та “Олімпійська”. Трирівневий паркінг спроєктований у стилобатній частині будинку з окремим ліфтом, тому комфорт є невіднятним елементом ЖК Royal Tower. А за порядком на території комплексу й всередині нього цілодобово слідкує відеоспостереження, пости охорони, система персональних перепусток і лише картковий доступ до ліфтів. Компанія T.H.E. Capital стане вашим професійним помічником при придбанні оселі в цьому масиві, або будь-яких інших операціях з нерухомістю, таких як, наприклад, продаж будинку в Козині.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *