<

Купівля та продаж земельних ділянок онлайн

17:04 | 6.09.2024 / Статті / /
Перегляди
77
/ Коментарі відсутні

У липні 2021 року в електронній системі Прозорро.Продажі був запущений модуль земельних торгів. Він призначений для придбання та продажу ділянок державної або комунальної власності онлайн.

Представлені в такому форматі земельні торги гарантують чесність і відкритість купівлі, продажу та оренди.

Широкий вибір майна, законодавче регулювання та підтвердження державним реєстром зазначені серед ключових переваг земельних аукціонів. Представники майданчика Zakupivli.pro допоможуть розібратися з усіма деталями участі та знайти найкращого постачальника.

Чому вигідно купувати

Крім гарантованої прозорості та чесності, участь у земельних торгах на Прозорро.Продажі передбачає низку переваг для потенційних покупців. На онлайн-платформі представлено широкий спектр варіантів, що різняться за призначенням та розміром. Це дозволяє кожному знайти оптимальну ділянку для задоволення своїх запитів.

Учасники аукціону зможуть ухвалити обґрунтоване рішення, ознайомившись із детальним описом ділянки, зокрема з характеристиками, розташуванням, цільовим призначенням тощо. Водночас торги надають покупцям змогу придбати землю дешевше, ніж на ринку.

Електронний формат забезпечує економію часу та ресурсів. Крім того, Прозорро.Продажі робить можливим придбання ділянки без посередників, завдяки чому знижуються витрати та полегшується процес. Фахівці Zakupivli.pro надають комплексний супровід покупцям на всіх етапах, починаючи з пошуку ділянок і підготовки до участі в торгах та закінчуючи укладанням договору.

Як продати чи здати землю в оренду

У світі, де швидкість і ефективність є ключовими, традиційні методи продажу землі можуть здатися занадто повільними й незручними. Електронні земельні аукціони є сучасним підходом, який дозволяє отримати максимальну вигоду від продажу чи оренди землі. Етапи цього процесу охоплюють:

  • вибір підключеного до системи майданчика;
  • підписання договору про співпрацю;
  • реєстрацію особистого документа;
  • збір та оформлення необхідних документів;
  • публікацію оголошення про аукціон.

У часи розквіту цифрових технологій земельні аукціони на Прозорро.Продажі стали справжнім проривом. Завдяки великому вибору ділянок, детальній інформації та можливості отримати вигідну ціну вони є ефективним способом здійснення мрії про власну землю. А експертна допомога Zakupivli.pro зробить продаж землі та участь у торгах простими та доступними.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *