<

Goldi – бренд, який вибирають стильні українці

17:44 | 18.07.2024 / Статті /
Перегляди
82
/ Коментарі відсутні

У сучасному світі моди конкуренція дуже висока. Щоб новому бренду пробитися на ринок і ще й досягти успіху, знадобиться не лише дизайнерський талант, але і наполегливість, вміння стратегічно мислити.

У засновників українського бренду одягу Goldi, подружжя Червонюків із Рівного, є все це і навіть більше. Бо невеличку сімейну швейну справу зуміли перетворити на один із найуспішніших бізнесів в Україні, про який свого часу писав навіть Forbes. Хоча для молоді, яка вибирає одяг ТМ Goldi, важливіше інше – що речі цього бренду стильні, якісні та недорогі.

Що випускає Goldi?

Основний напрям бренду – зручний повсякденний одяг для жінок, чоловіків і дітей. Саме до магазину Goldi чи на сайт виробника варто іти за зручними штанами, костюмами, спідницями, сукнями, футболками, світшотами та худі. Компанія випускає модні джинсові речі, верхній одяг і білизну. З початком війни підприємство розвинуло ще один напрям – спецодяг для військовослужбовців. Крім того, в магазинах Goldi є й красивий текстиль для дому.

Чим особливий текстиль Goldi?

Велике розмаїття текстильної продукції зумовлене тим, що компанія заснована на базі рівненського льонокомбінату, тож різні види тканин випускає самостійно. Завдяки продуманій політиці бренду одяг отримав такі переваги:

  • невисоку ціну;
  • гарантовану якість готової речі, бо виробник сам контролює всі етапи: від створення та фарбування тканини до пошиття та пакування;
  • швидке втілення нових трендів у власні колекції, бо ж не доводиться чекати, поки підрядник пофарбує тканину в наймодніший колір сезону чи випустить трендовий різновид матеріалу, а «чужі» дизайнери розроблять нову колекцію – в штаті Goldi є всі необхідні фахівці, щоб працювати швидко, злагоджено і не від кого не залежати.

А оскільки в цехах підприємства використовують сучасне обладнання, як от Pailung, Terrot, Keum Yong чи Mayer&Cie, а для фарбування та принтування – лише найкращі фарби, то і якість готових речей на висоті. Трикотаж не деформується, не вицвітає, довго виглядає як новий, приємний до тіла.

Ще одна перевага – часте оновлення колекцій. Майже кожні два тижні в магазинах з’являються нові трендові речі. До речі, в різних містах України є понад 30 фірмових бутиків Goldi. Ну і звичайно, будь-яку річ з нової чи більш ранньої колекції можна замовити на сайті компанії.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *