<

На Львівщині невідомий вбив подружжя та втік на їхньому авто

19:34 | 4.10.2024 / Новини / /
Перегляди
249
/ Коментарі відсутні

4-го жовтня у Шептицькому районі Львівщини вбили подружжя, нападник викрав автомобіль загиблого і втік. Його розшукує поліція.

Про це інформує поліція Львівщини.

Тіло 51-го річного чоловіка з вогнепальними пораненнями виявили на його подвір’ї. Правоохоронці, які прибули на місце події, виявили ще одне тіло – дружину загиблого, 48-річну жінку, з травмами голови у житловому будинку.

“Проведеними заходами було встановлено, що після вчинення злочинів нападник поїхав в автомобілі вбитого ним власника господарства.

До встановлення місцеперебування та затримання зловмисника задіяні співробітники усіх служб та підрозділів поліції Львівщини. Триває спеціальна поліцейська операція”.

За цим фактом, правоохоронці розслідують кримінальне провадження за п. 1 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство двох або більше осіб) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – довічне позбавлення волі.

Також розпочате кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Жовтня, П’ятниця