<

Водій з Житомирщини командує танком у батальйоні 100 бригади

12:43 | 29.09.2024 / Новини / /
Перегляди
93
/ Коментарі відсутні

Молодший сержант Олександр із позивним «Техас» уже понад рік служить на посаді командира танка в танковому батальйоні волинської 100 ОМБр.

Про захисника, який родом із Брусилова, що на Житомирщині, йдеться на фейсбук-сторінці 100 ОМБр.

У цивільному житті Олександр працював водієм. Попри те, що мобілізації ще не підлягав за віком, уклав контракт і добровольцем став до лав ЗСУ.

Сашко має колоритний позивний «Техас».

«Контракт я уклав 1 липня 2023 року. Самісінький екватор літа, неймовірна спека – тож у навчальний центр прибув у такій гарній крислатій панамі – з широкими, піднятими з боків полями. Інструктор, побачивши мене, відразу «видав»: «Друже, то ти справжній техаський рейнджер! Де вже там було подітися від позивного «Техас», – усміхаючись, пригадує танкіст «Сталевої Сотки».

Вдома на свого «Техаса» чекає з Перемогою велика та дружна родина: кохана дружина, дві маленькі донечки, а також сестра, брати і, звісно, мама. А ось батько Олександр Борисович також боронить Україну – служить у лавах 30 окремої механізованої бригади ім. князя Костянтина Острозького.

«Найбільша моя мрія – розбити ворога вщент і повернутися додому. Обійняти дружину, донечок, зібрати за столом усю родину – і продовжити будувати своє життя у вже мирній Україні», – каже захисник.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Вересня, Неділя