<

Волинь посіла третє місце за результатами НМТ-2024

19:38 | 24.09.2024 / Новини / , , /
Перегляди
132
/ Коментарі відсутні

Волинська область посіла третє місце у рейтингу областей за результатами Національного мультипредметного тесту (НМТ) у 2024 році.

Про це свідчить дослідження Інформаційного освітнього ресурсу «Освіта.ua», пише Конкурент.

Найвищий середній бал отримали вступники у Львівській області. У цьому регіоні 96% школярів успішно впоралися з тестуванням із середнім арифметичним – 141, 86 балів. Другу сходинку з 138,13 балами має Київська область, де 95% вступників успішно склали іспит. Третю позицію у списку посідає Волинська область з показниками 138,12 балів.

Найгірші результати були в Миколаївській, Одеській та Закарпатській області. 

Рейтинг складений шляхом розрахунку середнього значення балів з НМТ, які отримали вступники у школах кожної області. Середнє значення включало також врахування нескладених тестів. Таким результатам надавалося значення «0». Якщо вступник не з’явився на іспит, тест не враховувався.

Нагадаємо, два навчальні заклади Володимирського району увійшли до топ-10 найкращих шкіл Волинської області за результатами НМТ. Серед кращих – Нововолинський науковий ліцей та Володимирський ліцей імені Олександра Цинкаловського. Ще 16 ліцеїв – потрапили до топ-100.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Вересня, П’ятниця
26 Вересня, Четвер