<

Депутати Поромівської громади підтримали надання кластерного статусу у Володимирському районі Нововолинській ЦМЛ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:12 | 15.09.2022 / Іваничі / , /
Перегляди
1973
/ Коментарі відсутні

Зважаючи на конкурентну боротьбу медзакладів Нововолинська та Володимирська за статус кластерної, депутати Поромівської громади на сесії 15-го вересня підтримали звернення до Кабміну, МОНу та Волинської ОВА, щодо надання цього статусу Нововолинській центральній міській лікарні.

Про це повідомив голова Поромівської громади Олег Савчук у фейсбуці.

Розпочався черговий етап медичної реформи. На часі – поділ медичних закладів на кластери. Медзаклад, який матиме статус кластерного, зможе надавати більше послуг населенню. Нововолинська ЦМЛ конкурує з Володимирською за присвоєння відповідного статусу.

Враховуючи потреби мешканців Поромівської громади, 15-го вересня, на черговій сесії сільської ради депутати підтримали звернення до Кабінету Міністрів України, Міністерства охорони здоров‘я, Волинської військової адміністрації. У зверненні йдеться про те, що Поромівська територіальна громада зацікавлена у присвоєнні статусу кластерної лікарні Нововолинській ЦМЛ, адже переважна більшість мешканців громади користується послугами цього медичного закладу.

Читайте також: Визначити пріоритетні напрямки, або ж об’єднатись, — міністр охорони здоров’я про Нововолинську та Володимирську лікарні




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок