<

Відомо ім’я депутата Нововолинської міськради, якого покарав суд за прихований автомобіль

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:19 | 29.01.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
41
/ коментарів 11

Прокуратура повідомила, що за приховування у декларації купівлі нового автомобіля обранець Нововолинської міської ради сплатить 1700 гривень штрафу. Інтернет-видання «БУГ» дізналося його ім’я: депутат-порушник – це Алім Здига від «Самопомочі».

Нагадаємо, Нововолинський міський суд за участі прокурора Нововолинського відділу Володимир-Волинської місцевої прокуратури притягнув депутата до відповідальності за адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією.

Журналісти БУГу дізналися, що 26-го січня 2019 року Здига набув у власність вантажний фургон MERCEDES-BENZ, модель VITO 2011-го року.

Обранець міської громади, всупереч вимогам частини 2 статті 52 Закону України “Про запобігання корупції”, не повідомив про суттєві зміни в майновому стані, придбавши автомобіль, вартість якого перевищувала 50 прожиткових мінімумів доходів громадян для працездатних осіб.

Згідно з даних, що містяться в електронній декларації про доходи за 2018 рік, яку Здига подав 28-го березня 2019-го року, в нього є ще два автомобіля: MERCEDES-BENZ, модель 614 1973-го року та Volkswagen Transporter 2013-го року.

Також у декларації вказано, що депутат володіє земельною ділянкою площею 1148 м2 в селі Низкиничі Іваничівського району з об’єктом незавершеного будівництва – житловим будинком площею 147 м2. Спільно з дружиною Здига володіє земельною ділянкою площею 605 м2 в Нововолинську та житловим будинком площею 76 м2.

Цікаво, що депутат не задекларував жодних доходів. Натомість вказано, що його дружина отримала дохід від зайняття підприємницькою діяльністю, однак його розмір не зазначено.

6-го грудня Здига вносив зміни до електронного реєстру декларацій: дохід від відчуження рухомого майна – 108 000 (дата отримання – 28-го листопада 2019 року). Змін про придбаний MERCEDES-BENZ на початку 19-го року в реєстрі немає.

Дивіться також:




коментарів: 11
  1. «Зазеркалье»- так в нашому суспiльствi заведено, що нормальних, порядних людей, на основi «iдеального» законадавства «чеснi» суди карають…

  2. А то там вони голі і босі, в племінників хати орендують і т.д. мав на увазі вічного не вмираючого мера…

  3. Закон один для всіх. І Алім Здига не виключення. Цікаво чи він задекларував земельну ділянку і кіоск на 15 навпроти Кастелло. Яку йому влада любязно надала.

  4. А кіоск це хіба його? Це здається його дружини,і не має чому циплятися до Аліма.Якби ви знали скільки ФУР їжі і одежі він відправив на схід,скільки він людям допомагає,скільки пожертвувань зібрав для нуждених ви завсім по іньшому говорили б.
    Чомусь ніхто не пиши і не говорить про його добрі справи і дії?
    Цеж сенсація для видання Буг!

    • Чистої води психологія, “захисний механізм” називається.
      Чим більше шось мутиш, тим більше потім “відкупляєшся” від власної совісті різними там доброчинностями.

      Покажіть мені статистику його голосувань і я скажу хто він є насправді.
      Як він голосував про дозвіл на продаж алкоголю на святкуванні дня міста і інші подібні речі?

  5. Щонебуть , Алім працююча людина.Знаю його давно.Працює тому і має.Може він на роботу ходить,свою справу має.Тож не тільки депутат….

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок