<

Відкрили сейф ключем та винесли півмільйона гривень з відділення «Нової пошти» у Нововолинську – подробиці крадіжки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:47 | 19.11.2018 / Нововолинськ / /
Перегляди
7
/ коментарів 8

Вночі 16-го листопада обікрали головне відділення нововолинської «Нової пошти». За інформацією місцевих ЗМІ викрали півмільйона гривень. Саме в цю ніч у сейфі залишили велику суму та не працювали камери відеоспостереження.

Злодії  відтиснули ґрати, розбили вікно і пробралися у приміщення відділення «Нової пошти» №1 у Нововолинську.

Як повідомив керівник Нововолинського відділу поліції Віктор Пикалюк, гроші забрали із сейфу, який відкрили ключем. Подія трапилася близько 2:30 ночі з четверга на п’ятницю, 16-го листопада. Спрацювала сигналізація і на місце прибула охоронна компанія “Арсенал”, та злочинці впоралися за лічені хвилини.

“Багато запитань. Слідів злому сейфа немає, відкрили його ключами. До охоронної служби є запитання. Камери відеоспостереження не працювали саме в цей день”, – зазначив Пикалюк.

Нововолинський інформаційний портал повідомляв, що винесли з сейфу півмільйона гривень.

Керівник поліції суму, яку викрали, не називає, говорить – поки не надали відношення. Додає, що велику суму зазвичай не залишають на ніч у сейфі.

Нагадаємо, що в цю ж ніч у Нововолинську на 15-му мікрорайоні спробували пробратися в два магазина, розтрощили банкомат. На 5-му мікрорайоні вдруге розтрощили вікна та двері аптеки. Такий же інцидент в цій аптеці був вночі 3-го жовтня, коли розбили вікна ще в магазині секонд-хенду на 5-му мікрорайоні та обікрали в центрі міста магазин з технікою Apple.

Фото на головній – ілюстративне




коментарів: 8
  1. Підкажіть, може хтось в курсі де зараз той “поліцейський”, який будучи п’яним за кермом вбив людину на вулиці Шахтарській? Щось все навколо нього затихло. Може вже випустили? Якраз майже рік минув від того вбивства. Хтось знає чи покараний вбивця-поліцейський?

  2. Якщо не помиляюсь то далі працює в поліцїї,один раз я там був то схожий на нього залазив у БМВ те що побите стоїть біля поліції ,а потім зайшов в поліцію.

    • Не знаю чи працює в поліції, але він на волі. Інфа 100%. Журналісти Бугу запитайте пикалюка – почуєте як він відмазується.

      • Він не працює в поліції. Звільнили одразу після ДТП. Тоді ж і зняли з посади т.в.о.начальника Нововолинського відділу поліції Галащука, у зв’язку з цими подіями, і призначили Пикалюка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок