<

[ОНОВЛЕНО] Зеленський прибув на Волинь та ознайомився з ремонтом доріг і будівництвом садочка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:32 | 9.07.2020 / Новини / /
Перегляди
14
/ коментарі 2

Президент Володимир Зеленський ознайомився з ремонтними роботами на автомобільній дорозі державного значення М-19 Доманово – Ковель – Чернівці – Тереблече на ділянці поблизу села Дачне та станом будівництва нового садочку у селі Крупа Луцького району.

Візит відбувся в рамках робочої поїздки президента на Волинь 9-го липня, – повідомляють Волинські новини.

Володимир Зеленський, традиційно для президентів, прибув до Луцька літаком.

Його борт приземлився на військовому аеродромі поблизу Луцька близько 10:40. Президент прилетів літаком АН-148.

Спочатку, президент ознайомився з ремонтними роботами на автомобільній дорозі державного значення М-19.

В рамках поточного середнього ремонту тут відновлюють дорожнє покриття, облаштовують тротуари та пішохідні доріжки, встановлюють дорожні знаки та освітлення тощо. Обсяг фінансування проєкту становить майже 292 мільйони гривень.

Ремонт здійснюється Службою автомобільних доріг у Волинській області. Президент відзначив якість виконання робіт та акцентував на тому, що в пріоритеті – швидкість та якість ремонту.

Прямий ефір під час огляду президентом ремонтних робіт на автомобільній дорозі державного значення М-19 провели журналісти АТМ Володимир.

Після огляду ремонту дороги Володимир Зеленський ознайомився зі станом будівництва дитячого садочка в селі Крупа Луцького району.

Після відвідин даних обєктів президент вирушив до луцького замку, де ознайомився із можливостями розвитку туристичного потенціалу Волинської області. Після чого проведе зустріч із місцевими підприємцями.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок