<

За «страхові послуги» нововолинянка перерахувала шахраям 45 тисяч гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:09 | 25.03.2020 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Жителька Нововолинська п’ятьма платежами перерахувала шахраям за страхові послуги 45 350 гривень. До суду надійшло клопотання слідчого Нововолинського відділення поліції про надання тимчасового доступу до речей і документів.

Про це йдеться в ухвалі Нововолинського міського суду від 23-го березня.

В обґрунтування клопотання посилається на те, що за період з 4-го лютого по 11-те лютого 2020 року, невідома особа, шляхом зловживання довірою, незаконно заволоділа грошовими коштами загальною сумою 45350 гривень, які потерпіла переказала п’ятьма транзакціями через термінал в якості оплати за страхові послуги.

Відомості про кримінальне правопорушення внесено до ЄРДР за попередньою правовою кваліфікацією ч. 1 ст. 190 КК України (шахрайство).

Слідчий зазначає, що для встановлення особи, яка вчинила кримінальне правопорушення, а саме шляхом зловживання довіри потерпілої незаконно заволоділа коштами, які остання переказала на картковий рахунок “Ощадбанку”, виникла потреба в отриманні інформації, щодо операцій по даному рахунку, місце де саме намагались зняти кошти та наявність у даному місці камер відеоспостереження.

Суд клопотання слідчого задовільнив.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер