<

За кошти громади в одному із сіл Луцького району відкрили поліцейську станцію

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:11 | 27.06.2020 / Новини / , , /
Перегляди
7
/ 1 коментар

У селі Княгининок відкрили поліцейську станцію, де три місяці працює новий шериф. Волинь – серед областей, які першими долучилися до проєкту «Поліцейський офіцер громади», що стартував восени 2019.

До Княгининівської громади входить 9 населених пунктів, де проживає понад 9 тисяч людей. Сільська рада надала приміщення для роботи поліцейського офіцера громади, зробила ремонт, закупила офісні меблі і оргтехніку, – інформує Суспільне.

“На це з бюджету громади виділили 200 тисяч гривень”, – розповідає секрет сільської ради Віта Ковальчук.

Шерифом громади став Денис Суринович. Правоохоронець розповів, що в органах внутрішніх справ перебуває із 2012 року. Розпочав службу дільничним інспектором міліції. Пройшов переатестацію, взяв участь у проєкті, навчався у Львові, стажувався у Кіровоградській області і повернувся на Волинь у статусі старшого дільничного офіцера поліції.

“Люди — різні. До кожного потрібно знайти підхід своєрідний. +03:32 На даний час тілесні ушкодження, люди, які зловживають алкоголем з’ясовують стосунки між собою”, – розповідає шериф.

На Волині, як розповів виконувач обов’язків керівника сектору із взаємодії з громадами Нацполіції Волині Роман Богдан, працює 30 поліцейських офіцерів у 25 територіальних об’єднаних громадах. У громадах краю не вистачає ще 5 шерифів.




один коментар
  1. Скоро тих шерифів стільки розведеться, шо на кожного свого Вєрунчика не наберешся

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця