<

За розповсюдження відеоролика, у якому Камаз збиває Зеленського, відкрито кримінальне провадження

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:32 | 11.04.2019 / Новини / /
Перегляди
28
/ коментарів 6

Поліцейські перевіряють можливу наявність загрози життю або здоров’ю кандидату в президенти Володимиру Зеленського. Йдеться про відеоролок, що опублікували у Telegram-каналі причетному до президента Петра Порошенка, за сюжетом якого Зеленського збиває фура.

Про це повідомляє 11 квітня прес-служба Нацполіції.

“За результатами моніторингу соціальних мереж, Національною поліцією  виявлено факти розповсюдження відеоролика, в якому одного з кандидатів на посаду президента України нібито збиває вантажівка (відео з Зеленським з’явилося в ніч на 11 квітня –ред.)”, – йдеться в повідомленні. 

https://youtu.be/kaefT3-vj60

Зазначається, що поліція відреагувала також на офіційну заяву штабу Зеленського, у якій рекомендовано посилити охорону через ймовірну погрозу життю у згаданому відеоролику.

За цим фактом Головним слідчим управлінням Нацполіції відкрито кримінальне провадження за статтею ст. 346 Кримінального кодексу України – погроза або насильство щодо державного чи громадського діяча.

Наразі триває перевірка, в рамках якої поліція з’ясовує обставини появи цього відео та осіб, причетних до його замовлення, виготовлення та розповсюдження.

Також готується офіційний запит до представників адміністрації соцмереж, які поширили це відео, – з метою його видалення.

Зазначає, що штаб кандидата у президенти Володимира Зеленського вранці 11 квітня заявив, що порадить посилити охорону після публікації у Telegram-каналі причетному до президента Петра Порошенка відеоролика, за сюжетом якого Зеленського збиває фура, а в кінці відео з’являється біла доріжка, яка ймовірно, імітує кокаїн.




коментарів: 6
  1. Поpоx і Ко. – така пaдaль!
    P.S.: хоча шо очікувати від творіння, яке замочило рідного брата, нє?

  2. ну то змонтували би про пороха щось подібне, напр як російська ракета йому цілить в дупу щи т.п

    • Тим і відрізняється людина від тварюки, шо має честь.
      Надіюсь, Зе таки її має…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер