<

Волинські митники напали на знімальну групу «Аверсу»: повідомили подробиці

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:24 | 9.05.2019 / Новини / , /
Перегляди
35
/ коментарів 8

8 травня журналісти ТРК “Аверс” навідалися на корпоративне свято Ягодинської митниці – керівник митного поста Ягодин Олександр Оникійчук святкував День народження з колегами.

Привітати начальника зібрався увесь бомонд Волинської митниці. Завітали і журналісти. Бо ж на святі знаходилися люди, які напередодні пропустили через митний пост “Ягодин” 1,3 тонни бурштину, – йдеться у відео на каналі ютуб «Аверса».

Оскільки на митниці цей прецедент замовчують, то журналісти вирішили з перших уст дізнатися як так вийшло. З порожніми руками ходити на такі свята негоже, тому знімальна група власними руками зробила подарунок.

Коли журналісти прийшли до ресторану «Лемарк» у селі Світязь Шацького району, де відбувалося святкування, до них застосували фізичну силу, заламали їм руки. Потому забрали телефони та побили камери.




коментарів: 8
  1. Жодного коментаря від анонімів. І не буде: вони перелякані з дитинства. Тато з мамою перелякали ще у цицьковому віці. Я напишу: То ви побачили, насправді, хто господарі життя? І у Нововолинську те ж саме. Тільки ще у 100 разів гірше.

    • А таких коментарів не буде. Гуззь чистить, не вигідно. Краще показувать як всі підтримубть Зеро.

  2. Чого ж жодного? Волинська митниця входить до секти 25%.Їм добре там де крига не тече.

  3. Всі злодіі в одному місці -оце так удача для журналістів ,всю оцю б банду за грати ,та в нас вся влада це якраз оті митники і ДФСники .Цікаво буде це бидло сидіти за твкі діі проти журналістів ,чи може журналістів зроблять винними .

  4. Видно,оговталися від шоку і узгодили своі діі “наверху.А то так би не нагліли б…

  5. Поки цю мерзоту не почнуть садити! нічого не зміниться. Хто ж їх, таких розумних та гарних призначає на посади? Не такі ж мерзотники, і не тільки в Києві, а і в Луцьку і в Нововолинську!!!
    1300 кг бурштину на суму 4 мл. євро про щось говорить…

  6. Галя
    Батько рідний,хата тепла. Робочі справи – це одне, а день народження -це святе. Митники також люди – не слід про це забуати. Святкування відбувалося ж не на робочому місці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця