<

Взяли під варту волинянина, який організував незаконне переправлення двох громадян Туреччини у Польщу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:49 | 4.10.2019 / Новини / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Суд обрав запобіжний захід у виді тримання під вартою мешканцю Волині, якого підозрюють у незаконному переправленні через кордон з Польщею поза пунктами пропуску двох громадян Туреччини. Встановлено, що з за послугу з волинянин взяв по 1000 євро.

Запобіжний захід у вигляді 60-ти діб під вартою обрано за принципової позиції прокурорів прокуратури Волинської області, які здійснюють процесуальне керівництво у даному кримінальному провадженні.

“15 вересня 2019 року 27-річний уродженець Узбекистану, а нині мешканець Волині, організував переправлення двох громадян Туреччини у Республіку Польща поза пунктами пропуску, узявши з кожного з них за це 1000 євро. Обох нелегалів вночі 16 вересня 2019 затримали неподалік кордону у Польщі”, – йдеться у повідомленні пресслужби прокуратури області.

Чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 332 КК України, та наступних 60 днів він перебуватиме під вартою. Чоловікові загрожує покарання у виді  позбавлення волі на строк від семи до дев’яти років з конфіскацією майна.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок