<

Викрили головного лікаря Локачинської районної лікарні, який вимагав 400 доларів хабара

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:48 | 5.10.2021 / Новини / , /
Перегляди
1438
/ коментарі 3

5-го жовтня поліцейські викрили 51-річного головного лікаря Локачинської районної лікарні на отриманні неправомірної вигоди.

За надання дозволу на оренду приміщення, що перебуває у власності лікарні, посадовець вимагав 400 доларів США, – інформує пресслужба поліції Волині.

Встановлено, що 51-річний посадовець, зловживаючи службовим становищем, з метою власного збагачення вимагав у підприємця 400 доларів США за безперешкодну передачу йому в оренду адміністративних будівель для здійснення господарської діяльності.

4-го жовтня поліцейські задокументували передачу лікарю першої частини хабаря, 5-го жовтня його спіймали «на гарячому» – під час отримання другої. Грошові кошти правоохоронці вилучили.

Нині вирішується питання про затримання порушника та оголошення йому про підозру. Кримінальне провадження відкрите за ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Процесуальне керівництво здійснює Волинська обласна прокуратура.




коментарів: 3
  1. От просив би зі слізьми на оченятах 100 Ну хоча б 110, мол на памперси , діткам. Ну я більш ніж впевнений , невтомно пахав би далі . Й жив би собі- не тужив) ..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця