<

З’явилися сумніви, що трасу “Володимир-Волинський – Луцьк” встигнуть відремонтувати повністю до завершення року

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:58 | 17.10.2017 / Володимир /
Перегляди
47
/ Коментарі відсутні

Двічі на місяць голова ОДА збирає нараду із підрядними організація, які здійснюють ремонт дороги “Луцьк – Володимир-Волинський”, в тому числі представники органів місцевого самоврядування.

Наразі чітко поставили дату здачі об’єкту – 15-те листопада. Під час брифінгу, 17-го жовтня, в першого заступника міського голови журналісти вияснили деталі проведення відповідних робіт.

Завдання від голови ОДА – виконати відповідні роботи до 15 листопада, а погодні умови цьому сприяють. Підрядники визначилися, що будуть працювати всі вихідні дні.  Що стосується нашого міста, то досить багато часу займає, бо в межах міста проводимо і підняття бордюрного каменю, підняття  каналізаційних і зливневих люків, і також ремонтували міст,” – розповів на брифінгу із ЗМІ Ярослав Матвійчук, перший заступник міського голови Володимира-Волинського.

Перший заступник повідомив, що за 8-10 днів дорожники в межах міста розпочнуть вкладати фінішний шар асфальту.

Щодо ремонту всієї дороги до міста Луцьк, Матвійчук зазначив наступне:” ряд робіт буде виконано вже в чистовому варіанті, а значну частину дороги вдастся, напевно, виконати лише в чорновому варіанті. І в наступному році, надіємося, відповідні роботи будуть завершені.”

Чиновник наголосив, що фінансування на виконання робіт є повністю, а зараз багато залежить від погодніх умов. Затримку з початком виконання робіт, Ярослав Матвійчук пояснив тим, що затягнули з проведенням тендерної процедури Службою автомобільних доріг Волині. Були також оскарження по антимонопольному комітетові і судові справи.

Читайте також:Інспектор Ляля контролює ремонт дороги “Луцьк – Володимир-Волинський”




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа