<

Зловмисників, які обікрали культурно-мистецький центр та кінотеатр імені Шевченка у Володимирі-Волинському затримано

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:55 | 20.11.2015 / Володимир /
Перегляди
6
/ 1 коментар

З неофіційних джерел журналістам “БУГу” стало відомо, що на даний момент правоохорнцями  вже затримані крадії, які здійснили пограбування культурно-мистецького центру та кінотеатру імені Шевченка. Це троє осіб, двоє з яких мають по 18-ть років, третій – неповних 17-ть. Це не перший злочинний епізод за їхньою участю.

Міліціянти офіційно наразі ще нічого не коментують. Однак, місто вже знає про затримання зловмисників. За інсайдерською інформацією, грабіжники – студенти місцевого ВПУ. Ці злочинці здійснили вже не одне пограбування. Зараз правоохоронці проводять слідство, аби з’ясувати скільки насправді злочинів було здійснено саме ними.

Сьогодні у КМЦ одного із затриманих вже привозили на слідчий експеримент. Гроші, викрадені в людей, що орендують приміщення під кінотеатр та в культурно-мистецькому центрі грабіжники встигнули почати витрачати, одначе витратили не всі. Точних сум на даний момент не відомо.

Нгадаємо, вночі, 19-го листопада, невідомі зловмисники розбили вікно у кабінеті директора культурно-мистецького центру та пограбували заклад. На цьому крадії не зупинилися. Вибивши ногами двері директорської, проникли у кінотеатр імені Шевченка, де винесли із каси кругленьку суму грошей.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер