<

«Злочин я не вчиняв, має місце провокація», – Олег Свідерський вперше прокоментував ситуацію із затриманням

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:33 | 30.07.2019 / Володимир / /
Перегляди
21
/ коментарів 8

30-го липня секретар міської ради Володимира-Волинського Олег Свідерський прокоментував ситуацію із його затриманням ніби то під час отримання хабаря в розмірі 10 тисяч гривень.

“Дуже багато цікавої інформації для вас назбирав, але я її не можу оприлюднювати, так як вона мені буде більш корисна на судовому засіданні.

Заявляю: злочин я не вчиняв, має місце провокація. Ви потім, коли дізнаєтеся деталі, як це відбулося, я сподіваюся, що ви будете вражені”, – відповів Олег Свідерський

Свідерський також розповів, що йому замінили міру запобіжного заходу із цілодобового домашнього арешту на зобов’язання не покидати місто і перебувати вдома із 22-ї до 7 години.

Як повідомляв Аверс, заступник голови Володимир-Волинської міської ради оскаржував свій запобіжний захід у Волинському апеляційному суді.

Щодо того, чи прослідковується політичний слід в цій справі, як раніше обговорювали, Свідерський повідомив, що бачить лише співпадінням кількох факторів.

Користуючись моментом, секрертар також прокоментував обговорення у фейсбук його світлини з дня виборів.

“Так тоді був цілодобовий арешт. Однак я мав змогу виходити, якщо на це отримував дозвіл слідчого чи судді. В день виборів звернувся за таким дозволом, щоб здійснити своє право на виборчій дільниці. Години відсутності повідомив слідчому”, – акцентував секретар.

Олег Свідерський додав, що не заперечує, щоб ситуацію висвітлювали журналісти. Інтернет-видання “БУГ” буде слідкувати за слідством.




коментарів: 8
  1. От цікаво. Що не брав грошей? Чи не обіцяв порішати? Де підстава? Гроші що, підкинули?

    • Олег Миколайович чоловік на своєму місці і вірю ще покаже істиних винуватців цього ”свята ворогів”

  2. Ну як це так ,яка провокація якщо гроші взяв у руки ?! Домовлявся про зустріч , значить була якась мета поїздки !Нас мають за лохів в цій ситуації !Свідерський ,твоя політична кар’єра закінчена !

    • Ви напевно бажаєте розпочати політичну карєру,раз так наголошуєте на цьому,не брали участь часом у політичному замовленні?!

  3. Такі неприємні моменти зроблять Свідерського ще сильнішим. От така херня малята.

  4. Свідерський нормальний мужик,підставляють,розпускають неправдиві плітки тільки проти того за ким правда.

  5. Кого в тюрмі не запитай, всі “ні за що” сидять. Класика жанру, нічого нового.
    Відать вже “порішав”, сам підмазав де треба, то так самовпевнено анонсує сенсації.
    Олежка, от я нічого ні в кого не брав, то мене і не “підставляли”.
    От така фігня, малята!

  6. Мда.. За пару років з жигуля і хати в селі вийти на квартиру в місті, іномарку, і тд.. Сидіти по машинах з різними підприємцями періодично.. Ну-ну, підставили, там вся сім’я така

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа