<

Зірвана позачергова сесія у Володимирі-Волинському: депутати прийшли, але відмовилися реєструватися

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:39 | 4.07.2017 / Володимир /
Перегляди
1
/ коментарів 16

4-го липня у Володимир-Волинській міській раді мала відбутися позачергова 19-та сесія депутатів 7-го скликання. Однак з невідомих причин, частина депутатів відмовилася реєструватися, хоча знаходилися в залі. Сесія не відбулася!

Депутатам пропонували розглянути питання:

  • про містобудівну документацію.
  • про погодження звітів про експертну грошову оцінку, затвердження вартості, стартової ціни та продаж у власність земельних ділянок несільськогосподарського призначення.

В сесійній залі журналісти нарахували 20 депутатів.  Для того аби сесія відбулася та була правочинною необхідно лише 18. Однак, із 20-ти присутніх депутатів зареєструвалися лише 15. Міський голова звернувся з проханням до депутатів провести реєстрацію, однак фракція “Самопоміч” відмовилася реєструвати, також відмовився єдиний представник РПЛ Володимир Заєць та не зареєструвався Руслан Мороз. В підсумку 5-ть депутатів де-факто були присутні, однак юридично не приступили до виконання своїх повноважень.

Депутат від фракції “Самопоміч” Ярослав Жук кількаразово наголошував “Ви ведіть сесію, а я потім вирішу чи реєструватися”, проте більш ґрунтовної відповіді на запитання секретаря міської ради Олега Свідерського не надав. Коментувати ігнорування реєстрації відмовився і Володимир Заєць.

Позицію фракції “Самопоміч” пояснив Олег Тимосевич, мовляв відмовляються тому, що земельна комісія відбулася лише вчора (3-го липня), а вже 4-го липня проводиться сесія.

Після відмови реєструватися міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк оголосив, що необхідного кворуму не набрано, тому сесія не відбудеться!

Додамо, що й чергову 18-ту сесію депутатський корпус також заледве не зірвав, адже при першому голосуванні Порядок денний не набрав необхідної кількості колосів. Тоді відбулося переголосування і сесія відбулася.




коментарів: 16
  1. Ні махінаціям, ні -фальсифікаціям! Разом нас багато-Нас не подолати!!! Бандитам тюрми!

  2. Від колишньої самопомочі залишилися тільки неміч… Марні сподівання. Отака х..ня малята.

  3. То всьо Зіня, він стояв і чмурив своїх на карідорі – Серьога бабла не дав, то буде йому

  4. А де ж Укроп? Тіко двох бачу, що Радкевич навіть зі своїми не порішав???

  5. Чому не винесуть на сесію питання великовагового транспорту в центральній частині міста ,на Шевченка Панбуд ,а на Гайдамацькій ще один будівельний магазин ,тіри постійно іздять .Таким магазинам не місце в центрі .

    • Давай з свого сарая там порозказуй, заважають будівельні магазини в центрі? А не ти вчора кричав що місць робочих нема? Те що фури їздять це проблема, і тим хай займається поліція, а торгівля в центрі буд матеріалами це зручно.

  6. Ось так!!! Прийдеться майданчик для гвинтокрила споруджувати місцевому “рішалі”.

  7. Гвинтокрила для ЖЕК N1? Мені цікаво як буде спецтехніка літати містом… Гаррі Джеймс Поттер відпочиває.

  8. сесія не відбулася із-за авантюрних земельних питань , які могли б були прийняті на ній…

  9. і ще , і таких позицій по землі було декілька , дивно журналісти всю цю ситуацію показують як тку що не зрозуміла…

  10. Сесія не відбулася через те, що депутати, які мали б стати на сесії і сказати, що їх не влаштовує у запропонованому рішенні, або злякались висловити свою позицію, або не мали що сказати. Велике ФЕ їм від виборців, які їх обрали, надіючись на відкритий захист своїх інтересів. З такою депутатською роботою далеко не заїдете!

  11. причина не реєстрації депутатів була оприлюднена , хто хотів почути то почув , а хто не хотів, той зробив вигляд , шо нічого не ясно …

  12. і ще , ясно що справа там не у Пан – буді , це теж проблема , але дрібязкова ,інші проблеми виникли внаслідок дерибану земельки в охоронній зоні річки Смоча та можливого продажу швидкоруч за безцінь 2.5 га землі…

  13. причина в тому, що один депутатішка з опозиційних фракцій взяв бабло у радкевіча, а забезпечити підтримку своєю когортою не зміг, тому нашли інший виход,як викрутитись

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер