<

Журналісти підозрюють змову керівництва волинської ДФС і володимир-волинської «леді Гаги»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:13 | 23.03.2017 / Володимир /
Перегляди
24
/ коментарів 8

Інформацію про бездіяльність волинських фіскалів у справі володимир-волинської «леді Гаги» обіцяють надіслати в ГПУ та НАБУ. Поки ДФС розслідувала справу щодо власниці магазину з контрафактними цигарками, вона розширила свій бізнес. А потім провадження взагалі закрили, бо не знайшли доказів протиправної діяльності.

Про це пише журналіст каналу «1+1» Євгеній Плінський на своїй сторінці у Фейсбук, – повідомляє ІА Волинські новини.

Нагадаємо, торік «Секретні матеріали» розповіли, як магазин безакцизних товарів давно відкрито працює у прикордонному Володимирі-Волинському. А правоохоронці роблять вигляд, що нічого не бачать.

За фактом відзнятого матеріалу, в вересні 2016 року журналісти викликали поліцію, фіскальну службу і передали всі докази й Волинська ДФС відкрила досудове розслідування.

Але продовження цієї теми, каже Євгеній Плінський, стало наочним посібником того, як насправді реформували ДФС,чим вона займається на місцях і як силовики «співпрацюють» з журналістами і контрабандистами.

Після 5 місяців «розслідування, волинська ДФС під керівництвом Світлани Савчук справу закрила. У відповіді ДФС йдеться, що «немає доказів того, що там щось продавалося, немає фіксації продажу, і взагалі всі ці товари господиня зберігала для себе, й не помітили нічого підозрілого». Справу закрили 27 лютого 2017 року.

За іронією долі, саме в день, коли була закрита справа, журналісти знову навідалися до Володимира-Волинського і без проблем придбали в тому ж магазині тіж контрабандні і контрафактні цигарки.

Більш того, власниця цієї «точки» за період розслідування ДФС розширила справу і відкрила вже другий магазин. У ньому журналісти теж успішно зробили контрольну закупку.

«Все це наводить на думку, що керівництво обласної ДФС замість того, щоб ловити і карати торговців підакцизним контрафактом, перебуває у змові з представниками нелегальної торгівлі. Уже найближчим часом в програмі «Секретні матеріали» на каналі 1+1 ми порадуємо вас відзнятим матеріалом і повідаємо нові таємниці життя цигаркових контрабандистів на Волині. І, як і ми обіцяли пані Савчук у своєму запиті, всі викладені факти передамо в ГПУ та НАБУ. Останні, як ми бачимо, вміють працювати з ДФС)», – пише журналіст.




коментарів: 8
  1. Скиньте фото цієї леді гаги . Хотілось би побачити, хто це така крута тьотка

  2. Так в Володимирі новий начальник регіональнолі податковоі ,виходить ,що ця крута тьотка теж разом з Володимирськими мусорами кришує торгівлю ,про мусорню і мови бути не може ,це бариги ще ті ,а нова ставлениця Насірова повинна навести лад ,чи вже в долі ?

  3. Нова ставлениця Насірова,піде за Насіровим….Коли Українцям хоть краплю краще…то хохли…від жадоби та лютої зависті….готові натравити на них усіх продажних ….Приклад,молодь їзде на авто зареєстрованих у Польщі…це погано???? купили за доступною ціною та їздять до батьків у гості….а когось до землі….зависть пригнула….Так і з контрафаком…наші його купують та везуть …здають полякам…трохі заробляють…а когось до землі…зависть пригнула…НАМ не дають жити краще….бо МИ раби ….як вони думають…повинні ходити пішки…працювати на їх підприємствах…полях..і головне….платити…платити…платити…все віддавати їм…а вони легко сто міллійонів застави….а НАС все лякають ГПУ,НАБУ,СБУ,МВД,ДФС,……і ще багато чим…ТРИМАЙТЕСЬ УКРАЇНЦІ і МИ цю жабу переможем!!!

    • Степан, а шо тіпа, потруїмо поляків цигарками та горілкою, як вони нас ковбасою з хімікатів?))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа