<

Жук запропонував розпустити депутатський корпус міської ради Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:39 | 25.04.2018 / Володимир /
Перегляди
0
/ коментарі 3

Депутат Володимир-Волинської міської ради Ярослав Жук на сесії 25-го квітня подав запит, аби підготували положення про розпуск депутатського корпусу 7-го скликання.

Депутат посилаючись на опитування, яке було розміщене на ресурсі “ВолодимирМедіа”, де у мешканців міста запитували про рівень довіри до влади, підсумував, що лише 11% володимирчан схвально оцінюють роботу влади. А тому, на думку депутата, слід підготувати Положення про розпуск міської ради вже на наступній сесії.

Ця пропозиція прозвучала в розділі “Депутатські запити”, тому обранці громади вирішували чи підтримати її. Під час голосування необхідної кількості голосів не було набрано.




коментарів: 3
  1. Жук молодець! Той зброд бариг і бандюків давно би пора розігнати. Місто тільки виграє від того!

  2. а ознайомтеся з результатами поіменного голосування по цьому питанню -там чітко видно що хоче ще дуже хоче бути депутатами при такій недовірі людей нашого міста до влади -це минулі регіонали – зараз депутати від БПП – Зінкевич О. , Принда А. , близький їм по духу – Савельєв М., та депутати від сателітної до БПП в нашому місті партії ” Батьківщина “- Шевчук І.та Гранат … Щоб це означало , хто каже …???

  3. іще … Забув назвати ще одного депутата від Батьківщини , який дуже ще хоче бути депутатом – Гудим , ну і щоб не говорили про Наш край – Мороз та Климюк – ці депутати добре розуміють що собою представляє і як працює нинішній депутатський корпус і не кривили душею ітому проголосували ” За” і навіть це розуміє наш мер – він вже не проголосував ” проти”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер