<

Жінка із Заріччя просить допомогти зібрати кошти для лікування сина в Китаї

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:09 | 3.04.2019 / Володимир / /
Перегляди
51
/ Коментарі відсутні

Жителька села Заріччя не вперше звертається допомогти зібрати кошти для лікування її маленького синочка, який все життя бореться з недугами.

Раніше на сайті “БУГ”, розповідали, що перші проблеми у Ромчика помітили в перший місяць його життя, тоді лікарі сповістили батьків, що в печінці відсутні протоки, що призводить до її церозу.

Хлопчик більше чотирьох років бореться за своє життя. Позаду в Ромчика пересадка печінки, зупинка серця на 10 хвилин, набряк мозку, кома, крововилив. Слова лікарів: дитина не зможе сама дихати, ковтати, та й взагалі не давали шансів на довге життя.

“Життя синочка це з самого народження боротьба за життя. В 3 місяці операція. В 11 місяців пересадка печінки за кордоном на яку нам збирала вся Україна, і не тільки… Кома два тижні, зупинка серця на 10 хв. Вирок кордону дитина не житиме.

Через рік в Україні температура 40 -крововилив. Операція на голові лікарі казали не перенесе операції – переніс. Зараз є зміни хоч і маленькі, але є. Синочок сам почав дихати зняли трахеостому з шиї. Почав, хоч і мелену їжу, їсти, але їсть. Медики зняли гастростому. Ми раз в два місяці проходимо реабілітацію в Львові, невролога, ЕЕГ, МРТ і ще багато іншого. Ідуть не малі кошти.

Я дізналася про хорошу клініку в Китаї, яка лікує уражений мозок. Бачила діток з великими результатами, досягненями. Дехто сказав перше слово мама. Це єдиний наш шанс покращити стан дитини. Тому, що ми зможемо зробити операцію в Варшаві по закриттю брюшної стінки (зашиття м’язів живота), яку зашивають рік після пересадки печінки. А так, як Ромчик переніс зупинку серця на 10 хв. Він не перенесе операцію, яка триває 6 годин.

Тому в нас один шанс на клініку в Китаї так, як таких клінік немає в Україні. За весь курс потрібно 72 тисячі доларів. Це не підйомна сума для нас. Тому звертаємося до всіх по допомогу”, – зазначає мама хлопчика.

Допоможемо Ромі і далі дивувати лікарів та радувати маму досягненнями. Реквізити для надання допомоги: 5168 7573 9487 3857 Роїк Ольга (мама).




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок