<

Жах для водіїв на дорозі Нововолинськ – Володимир-Волинський: рятувальники всю ніч буксирували автомобілі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:04 | 17.01.2017 / Володимир /
Перегляди
2
/ коментарі 2

Ожеледиця і складні погодні умови 16-го січня та в ночі 17-го змусили рятувальників з двох міст цілодобо контролювати ситуацію на трасі Ковель-Жовкла в районі між селами Дігтів та Суходоли. Через складний рельєф місцевості та слизьку дорогу транспорт не міг виїхати на пагорби. Так рятувальники із Нововолинська та Володимира-Волинського допомагали буксирувати автомобілі.

16-го січня о 7:20 рятувальники 5-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Нововолинська буксирували грузовий автомобіль який перекрив проїжджу частину дороги, а о 7:57 виїхали на трасу Ковель-Жовква, де витягли ще два транспортних засоби: вантажний та легковий автомобілі, що застрягли  в сніговому заметі. Під час проведення аварійно-рятувальних робіт за допомогою пожежно-рятувальної техніки всі автівки доправлені на безпечну ділянку дороги.

Володимир-Волинські рятувальники  об 11:24 ранку 16-го січня буксирували вантажний автомобіль загружений деревиною, та який створив затор на трасі.

Роботи додалось після 18-ї години, коли погодні умови ускладнились ще й туманом. Близько 19-ї години рятувальники із Володимира витягнули 2 камази та 8 легкових автомобілів, котрі самостійно не змогли подалати відрізок дороги між селами Дігтів та Суходоли.

Вночі, об 1:24 годині 17-го січня та до ранку (близько 6-ї години) Володимир-Волинські рятувальники витягнули 10-ть одиниць вантажної техніки.

Як розповів голова Володимир-Волинської райради Роман Гук, розмовляв із начальником філії “Володимир-Волинська ДЕД” Миколою Хільчуком.

“Він мене запевнив, що дороги посипались соляно-піщаною сумішю. При таких погодніх умовах це не ефективно і потрібно посипати лише сіллю. Я не знаю вже як з ними говорити. Сьогодні викликав Хільчука на нараду. Він розповів, що немає людей котрі б працювали на техніці. Ми зв’язалися з обласним керівництвом Служби автомобільних доріг і разом виїздили на проблемну ділянку між селами Дігтів і Суходоли. Там є ряд як об’єктивних, так і суб’єктивних моментів через які виникла така критична ситуація. Домовленість знайшли.” – зазначив у телефонній розмові Роман Гук.

Додамо, що зв’язатись із Миколою Хільчуком журналістам інтернет-видання “БУГ” не вдалось. Пан Хільчук скидає телефонні дзвінки.

З метою запобігання випадкам травмування та переохолодження у період складних погодних умов  рятувальники закликають громадян без потреби не вирушати в далеку дорогу. Якщо така необхідність є, то потрібно подбати про запас пального та харчів, забезпечити наявність лопати та троса, надійних засобів зв’язку.

Будьте максимально уважними за кермом, дотримуйтеся безпечної швидкості руху, інтервалу та дистанції. Під’їжджаючи до пішохідних переходів, місць розташування дитячих установ знижуйте швидкість до мінімуму. Також закликаємо пішоходів бути якомога обережнішими: не вибігайте різко на дорогу, переходьте проїзну частину у встановлених місцях. Люди, що переходять дорогу, можуть посковзнутися і впасти.

Дотримуйтесь вимог правил дорожнього руху, будьте уважними і обережними, особливо у темний час доби.




коментарів: 2
  1. Жах не тільки в Суходолах, а по всій Волинській області.
    Для чого ми платимо податок з бензину?????

  2. Це тільки Волинь така катастрофічна…
    В понеділок їхдив у Львів – з червонограда до Львова 8 машин чистили дорогу і посипали. З Соснівки до Львова снігу на лорозі майже не бачив. А в нас ні ло Любомля, ні до Ковеля, ні по місті їхати не можна…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер