<

Завершують ремонт даху багатоповерхівки у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:50 | 18.07.2018 / Володимир /
Перегляди
2
/ 1 коментар

 У багатоповерхівці за адресою вулиця Поліської Січі, 5  майже завершили ремонт покрівлі. Щоб не витрачати кошти міської казни на дорогі шатрові дахи, скористалися сучасними технологіями і матеріалами. 

Так дах залишили пласким, встеливши його ПВХ-мембраною. Як розповідає підрядник, для того, щоб мембрана “дихала” і прослужила довго, усі роботи виконували за спеціальною схемою і правилами. Також замінили дашки над димоходами, облаштували парапет та створили систему блискавкозахисту.

Загальна вартість робіт – трохи більше 600 тисяч гривень. Усі кошти надійшли з міського бюджету.

“Минулих два роки ми побудували багато нових дахів у місті. Одним з найпроблемніших лишався дах по вулиці Поліської Січі, 5. Сьогодні тут виконуються роботи по будівництву плоского даху з допомогою сучасної технології з використанням ПВХ-мембрани. Це дешевше, ніж будувати шатрові дахи. Виробник дає більше 10-ти років гарантії на саму мембрану. При нормальній експлуатації цей дах прослужить десятки років. Це не перший дах, який ми виконуємо з допомогою ПВХ-мембрани у нашому місті. Таким чином накривали і дошкільні навчальні заклади”, – розповів перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук




один коментар
  1. Побачим на скільки його вистачить того мембранного даху! Зробіть зрузу шатровий дах і спокій точно на 30 років

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок
15 Квітня, Понеділок