<

Заборгованість за опалення та теплу воду у Володимирі-Волинському сягнуло понад 8,5 мільйона гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:00 | 21.02.2018 / Володимир /
Перегляди
0
/ коментарі 2

«Володимир-Волинськтеплокомуненерго» звернулося до боржників з проханням оплатити заборгованості

Заборгованість населення за надані послуги станом на 01.02.2018 року сягає 8 млн.704 тис.грн.

Володимир-Волинське підприємство теплових мереж «Володимир-Волинськтеплокомуненерго» звертається до всіх споживачів з проханням терміново провести розрахунки з підприємством для можливості здійснення вчасної оплати за використані енергоносії.

У разі невчасної сплати за надані послуги, підприємством будуть вживатися заходи примусового стягнення заборгованості, що в свою чергу збільшить борг споживача.




коментарів: 2
  1. а цікаво чим займається відділ збуту підприємства , яким керує пенсіонерка Миселюк , кажуть вона не має відповідної освіти , і тільки особливою ” лояльністю ” до минулих директорів заслужила призначення на посаду нач. відділу ну і кажуть працівники підприємства . що новий директор КОБА теж вже дуже задоволений ” роботою” цієї особи , ну а результат її чітко видний – понад 8,5 млн . боргу , зараз пора прийшла скликати на цю посаду назад Козичка О , ця людина показала б як треба працювати !

    • даруйте , але такий борг виник поступово – не за один день – то де були теж інші працівники підприємства , наприклад нова юристка , адже є угоди – є борги- а роботи нової юристки щось не видно , оператори , слюсарі та інші працівники стараються , заробляють своєю працею кошти , а відділ збуту та юрист чим займаються ?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця