<

За що і скільки платять громади місту Володимиру-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:38 | 28.02.2019 / Володимир / /
Перегляди
6
/ коментарі 3

26-го лютого у Володимир-Волинській міській раді відбулося чергове засідання депутатів. До порядку денного перейшли через годину після початку сесії. Одним із питань було внесення змін до бюджету, адже навколишні ОТГ перерахувати ряд субвенцій.

Перші суперечки у депутатів виникли через зміни до бюджету, а також прийняттю делегованих повноважень по медичному обслуговуванню населення. За словами Олекснадра Клачука, головного лікаря територіального медичного об’єднання, додаткове фінансування ТМО надала Війницька ОТГ (Локачинського району). Адже мешканці цієї громади будуть лікуватися у Володимир-Волинській лікарні.

Загалом для ТМО громади перерахували 5-ть субвенцій: Устилузька ОТГ – майже 4,9 мільйони гривень, Оваднівська громада – 3,2 мільйони, Зарічанська – 2,8 мільйонів гривень, Зимнівська трохи більше 5-ти мільйонів, і Війницівська – 1,2 мільйони. Ці кошти будуть витрачені на стаціонарну допомогу населенню та стоматологію.

Крім медичної, громади надали надали кошти для компенсації навчання дітей у закладах освіти Володимира-Волинського: середніх шкіл, інклюзивно-ресурсного центру та музичної.

Устилузька міська ОТГ направила 6,4 тисячі гривень на отримання освітніх послуг дитини-інваліда у Володимир-Волинському інклюзивно-ресурсному центрі.

Оваднівська громада передала до Володимир-Волинського міського бюджету 128 тисяч, з яких 12,8 тисяч для відшкодування навчання дітей у школах міста, 25 тисяч на навчання в інклюзивно-ресурсному центрі та трохи більше 90 тисяч для навчання у музичній школі.

Від Зарічанської громади була надана субвенція в розмірі понад 1,2 мільйони гривень. З них 688 тисяч на відшкодування навчання у школах міста та 572,5 тисячі для навчання у музичній школі.

Зимнівська ОТГ надала субвенцію в розмірі майже 255 тисяч гривень: 77 тисяч з них направлені для відшкодування витрат за навчання дітей у школах, майже 38 тисяч для інклюзивно-ресурсного центру та 139 для музичної школи.

Для оплати навчання дітей у Володимир-Волинській музичній школі, 32 тисячі перерахувала Війницівська ОТГ Локачинського району.

Разом всі громади надали субвенцію в розмірі майже 1,7 мільйони гривень для компенсації витрат на навчання учнів ОТГ у міських закладах освіти.




коментарів: 3
  1. Дивує , як БУГ подає інформацію про цю депутатську сесію..
    Сесія тривала блиько семи годин . Розглядались дуже важливі питання хиттєдіяльності міста . БУГ подає тільки другорядну інформацію.
    А де інформація як тяп-лям поділили 18 мільйонів , що повинні бути освоєні в 2019 році , як тяп-лям проголосували за звіт виконвння витрачених більше 350 мільйонів коштів платників податків,якого ніхто не перевіряв . Чому так просто повірили тому , що сказала представник фінвідділу . А де інформація про те , як труються чорною плісняаою ( грибками) діти з гімназії №4 …Або чому пан мер та секретар Свідерський так вперто не хочуть виконати вимоги регламенту про трасляцію в режимі он-лайн засіданнь депутатських сесій та засідань місквоконкому та створення архіву трансляцій , чому своїх функцій не виконують депутатські комісії з питань охорони здоровя та екології , комісія з питань законності , чому знову створюють нові комунальні медичні заклпди ( стоматполіклініку) не дотримуючись вимог чинного законодавства ???

  2. і ще чому не подана детальна інформація( результати голосування) про те , як депутати “провалили” ідею одного з депутатів , про оновлення нинішнього складу виконавчого комітету , який останнім часом зовсім не думає про інтереси простих мешканців міста , взяти наприклад останнє необгрунтоване рішення про підняття на 25 відсотків вартості проїзду в маршрутках ….

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа